Pakketten

Export to CSV
Search for software products

1062 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
3D - Digital Twin Future Insight Group Future Insight ondersteunt bij het organiseren van uw 3D Digital Twin . Dit doen wij op basis van open standaarden en vanuit een centrale database.
3Di Nelen & Schuurmans 3Di is state-of-the-art hydrodynamic simulation software for pluvial, fluvial and coastal floods. 3Di is applied in both urban and rural areas around the world.
4@LL2B Digitale Toegankelijkheid (Ally Office) OD-Solutions Nederland BV Begin bij de bron: maak toegankelijke Word en PDF documenten vanuit Word. ALLY Office automatiseert het toegankelijk maken van een Word document grotendeels, controleert de Compliance met standaard
4@LL2B PRIVACY OD-Solutions Nederland BV Automatiseer de verwerking van Persoonsgegevens: Controleren, Detecteren en Lakken van PII (Persoonlijk Identificeerbare Informatie) in Documenten en Complete Archieven. Het automatisch Detecteren
4Woz xxllnc Webbased waarderingsapplicatie.
7-Zip Open Source pakketten 7-Zip is een computerprogramma om bestanden te archiveren en comprimeren. 7-Zip wordt geschreven in C++ voor Windows.
AAG (Assurantie Administratie voor Gemeenten) Bentis B.V. AAG is het pakket voor Verzekerings- en Schademanagement voor Nederlandse gemeenten.
Aanbestedingenportaal Zorgverkeer Het uitvoeren van aanbestedingen in het Sociaal domein is in de laatste jaren veranderd.
Aanbodportaal Zorgverkeer In verschillende gemeenten wordt het aanbodportaal gebruikt om aanbod en wachttijden inzichtelijk te maken voor verwijzers, toegang en inwoners.
Aeolus Back Debiteuren Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Module voor Terugvorderingen, Vehaal en/ of Beslag.
Aeolus Back Hoogwaardig handhaven Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Applicatie voor fraude Ambtenaren
Aeolus Back Jeugd Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Back office applicatie voor de verwerking van alle Jeugd Hulp.
Aeolus Back Leerlingenvervoer Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Applicatie voor de verwerking van aanvragen leerlingenvervoer
Aeolus Back Rapportage (Rechtmatigheid / Participatiewet) Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Verwerken van aanvragen Participatiewet, bijzondere bijstand, Langdurigheidstoeslag, IOAW, IOAZ, BBZ, minima etc.
Aeolus Back Schuldhulpverlening Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Applicatie voor Schuldhulpverlening
Aeolus Back Sma Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Applicatie voor medisch adviseurs (Wmo). Aanvragen medisch advies voor Wmo, Participatiewet, Leerlingenvervoer, Uregentie huisvesting, onder bewindstelling, GPP, GPK.
Aeolus Back Trajecten Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Cliënt Volg systeem t.b.v. de re-intgratie van burgers.
Aeolus Back Zorg Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Back office applicatie voor de verwerking van alle Zorg-aanvragen (Wmo, inkomensondersteunende maatregelen).
Aeolus Front Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Webbased regiesysteem met hierin de volgende modules: - Regievoeren - 1 gezin 1 plan - regietraject - het (keukentafel)gesprek - ketensamenwerking - sociale kaart - servicecatalogus - informeren - in
AIM Decos Information Solutions Activiteitenbesluit Internet Module is een regelhulp gerealiseerd in opdracht van Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat cq Rijkswaterstaat waarop alle gemeenten, provincies en waterkwaliteitsbeh
Alfamail VISI TECHNIA B.V. Alfamail VISI is een gebruiksvriendelijke webapplicatie voor het vastleggen en beheren van uw formele projectcommunicatie.
Alice enterprise search Open-T Alice is een geïntegreerd zoek- en content integratie systeem dat informatie uit al uw informatiebronnen verzamelt, analyseert en indexeert. Hierdoor kunt u inhoud uit deze bronnen razendsnel vinden
Allegro Kred'it Allegro een modulair opgebouwde set van programma’s specifiek ontwikkeld voor schuldhulpverleners.
Amyyon CRM Amyyon Amyyon CRM is een pakket welke bij uitstek geschikt is voor bijvoorbeeld de afdeling Economische zaken, waarbij het het contact tussen gemeente en bedrijven centraal staat.
Analyse/Data Intelligence/Predictive Analitics Data Kitchen B.V. De gemeente beschikt over heel veel data die nog niet optimaal worden benut.
ANow Remediate 4.5 OD-Solutions Nederland BV Remediate is onderdeel van de ANow productsuite voor toegankelijke digitale documenten. Met Remediate maakt u bestaande PDF documenten snel toegankelijk.
Applicatie - CRM C3Group Alle C3Group software suites beschikken over een CRM applicatie. In deze applicatie worden gegevens rondom organisaties, contactpersonen en individuen vastgelegd.
Applicatie - DMS C3Group Het creëren en vastleggen van documenten gebeurd in de Document Management System (DMS) applicatie.
Applicatie - Human Talent Matching C3Group Human Talent Matching is de Integrale methodiek voor diagnose, ondersteuning, direct matching en uitplaatsing van werkzoekenden, voor de klantmanager en de klanten zelf.
Applicatie - Jeugdzorg en CORV C3Group Deze referentiecomponent gaat over de koppeling met CORV Jeugdzorg.
Applicatie - Jeugdzorg en CORV (Deurmat) C3Group De SMART CORV Deurmat verzorgt het berichtenverkeer met het justitiële domein vanuit een slimme webapplicatie. SMART-CORV is powered bij Enable-U.
Applicatie - KlantContactCenter (KCC) C3Group Klantcontactbeheer applicatie voor registratie van alle contacten met klanten en ketenpartners.
Applicatie - SoP Veiligheid C3Group SMARTonPEOPLE-Veiligheid ondersteunt de integrale veiligheidsorganisatie en het volledige samenwerkingsproces van (jeugd)veiligheidteams binnen gemeenten of regio‘s.
Aqqo (voorheen Accommodatiehuur) Aqqo (voorheen Accommodatiehuur) Aqqo biedt locatiebeheersoftware voor seizoensplanning, verhuur en facturatie van alle accommodaties en verhuurbare ruimtes in één gebruiksvriendelijke SaaS-oplossing.
ArcGIS Desktop Esri Er zijn veel manieren om een kaart te maken. Maar als mensen gebruik maken van uw kaarten om sneller te werken, geld te besparen of levens te redden - gebruik dan de kracht van ArcGIS.
ArcGIS Enterprise Esri Gebruik uw kaartplatform in uw eigen infrastructuur en in de cloud. ArcGIS Enterprise biedt een schaalbaar GIS voor alle organisaties.
ArcGIS Online Esri ArcGIS Online is een cloudgebaseerd systeem dat intuïtieve tools biedt voor het catalogiseren, in kaart brengen, analyseren en op beveiligde wijze delen van de geografische informatie in uw organisati
ArcGIS Pro Esri ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.
Archi Open Source pakketten Open source tool voor architectuurmodellering in ArchiMate
ArchiMedes™ ArchiXL ArchiMedes™ is een kant-en-klaar platform waarop u architectuurmodellen kunt publiceren die u heeft opgesteld met bestaande tools als ARIS, BiZZdesign Architect of Archi*.
Arrangeren (eerder MetaRegie) Metaobjects Gemeenten voeren nieuwe taken uit in het kader van de drie decentralisaties en de transformatie van het Sociaal Domein.
Atabix Zaakgericht werken Atabix Atabix is een no-code multi-tenant SaaS oplossing voor zaakgericht werken met een uitgebreide formulieren editor en een online portaal (pip).
Atlantis Archief- en Inventarisbeheer DEVENTit Atlantis is een volledig webbased oplossing voor collectiebeheer en het online publiceren van erfgoedcollecties.
Atlantis Bouwdossiers DEVENTit Atlantis is een volledig webbased oplossing voor collectiebeheer en het online publiceren van erfgoedcollecties.
Atlantis Collectiebeheer DEVENTit Atlantis is een volledig webbased oplossing voor collectiebeheer en het online publiceren van collecties van archieven, musea, bibliotheken en archeologie. Een breed scala aan verzamelingen, variër
Atlas Delta10 Atlas maakt het mogelijk om geografische informatie eenvoudig te publiceren.
Atlas Pantyr Atlas is het case management platform voor veiligheidsprofessionals bij de lokale overheid.
Atos e-Suite Eviden Een zaakgerichte oplossing voor verbetering van de dienstverlening en de bedrijfsvoering: - zowel extern (portaal, mijnloket voor klanten, slimme webformulieren) - als intern (zaaksysteem, inclusief
Automatische terugbelafspraak tijdens grote drukte Telecats Tijdens (piek) drukte op het klant contact center van de gemeente krijgen klanten de meldtekst: “Het spijt ons maar al onze medewerkers zijn in gesprek.” De beller krijgt vervolgens de keuze uit 3 ti
AVM 2020 Online HTA Software Compleet overzicht van alle verhuurlocaties en afspraken. Het managen van verhuurcontracten is een proces dat voortdurend verandert, en dus de grootste flexibiliteit en precisie vereist.

Pagina's