Pakketten

Export to CSV
Search for software products

15 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Aeolus Back Hoogwaardig handhaven Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. Applicatie voor fraude Ambtenaren
AVOI Manager NTREE Solutions AVOI Manager is een web-toepassing die gebruikt wordt voor het aanvragen en verlenen van graafvergunningen voor nutsbedrijven.
BySpy Touch Registratie BySpy BTR is een door BySpy ontwikkeld systeem voor snelle en adequate verwerking van bekeuringen, overtredingen en waarschuwingen op Android Smartphones.
CiVision Samenlevingszaken PinkRoccade Local Government Applicatie voor de ondersteuning van het sociaal domein.
Inszicht app Maxdoro De oplossing die handhavers in het sociale domein in staat stelt om slim, veilig en digitaal te werken. Inszicht is de oplossing die handhavingsprofessionals in het sociale domein in staat stelt om s
Key2Parkeren / Centric Parkeren (SaaS) Centric Key2Parkeren is in transitie naar Centric Parkeren (SaaS). Key2Parkeren kunt u beschouwen als het middelpunt van zowel de horizontale als de verticale ketenintegratie.
KiC, Kwaliteit in Controle (kwaliteit, sturing en verantwoording). Stimulansz KiC, hét alles-in-1-pakket voor sturing en verantwoording in het Sociaal Domein. KiC is hét programma voor kwaliteitscontrole voor gemeenten, publieke dienstverleners en zorginstellingen.
Liaan Meldingen Liaan Binnen de openbare ruimte vindt handhaving plaats. Milieupolitie en Toezichthouders zijn hier continu mee bezig. Deze activiteiten moeten worden geregistreerd, bewaakt, gestuurd en beoordeeld.
OpenWave REM Automatisering bv OpenWAVE is het Open Source pakket voor Vergunning, Toezicht en Handhaving gebouwd voor de Omgevingsvergunning en vrijwel alle andere soorten vergunningen, geschikt voor gemeenten en Omgevingsdiensten
SBA-Mobile Stadsbeheer b.v. SBA-Mobile is een tool waarmee handhavers volledig toegang hebben tot de backoffice dossiers van SBA en eventuele andere systemen tijdens hun inspecties buiten. Van een overzicht van mijn zaken tot g
Squit XO Visma Roxit Squit XO is software voor Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH). Squit XO integreert alle bestaande vergunning- en handhavingzaken in één modern zaaksysteem.
Squit2Go Visma Roxit Squit 2Go is een oplossing voor (offline) mobiel toezicht en is geïntegreerd met Squit XO.
Suite4Werk en Inkomen Centric Suite4Werk en Inkomen biedt u dé oplossing om de bedrijfsvoering voor inkomensondersteuning en participatie efficiënt en effectief uit te voeren: • workflow: oog voor goede procesondersteuning • gege
SZ-FraudeRegistratie Liaan Waar uitkeringen worden verstrekt, wordt helaas ook gefraudeerd. Met de module SZ FraudeRegistratie is het mogelijk alle informatie omtrent fraude en fraudeonderzoeken te registreren en te verwerken.
SZeebra Bestandsanalyse Matchcare Iedere manager en beleidsmaker van een sociale dienst wil een goed inzicht in zijn klantenbestand.