Marktscan Digikoppeling

Eind 2018 zijn VNG Realisatie en Logius gestart met een actualisatie op de marktscan Digikoppeling. De marktscan helpt overheden om een geschikte leverancier te selecteren voor de levering van een generieke Digikoppeling-adapter. Met deze Digikoppeling-oplossing kunnen overheden aansluiten op de Landelijke Voorzieningen.
Op de marktscan hebben negen leveranciers een aanbod uitgebracht. Zij deden in totaal twaalf aanbiedingen; vier lokale oplossingen en acht SaaS-oplossingen.
Via onderstaande 'marktscan' vind u een deelresultaat, te weten de Digikoppeling-adapters, zoals deze door leveranciers in de Softwarecatalogus zijn geregistreerd. Na doorklikken op een pakketversie kunnen ingelogde gemeenten of samenwerkingen zien bij welke collega-gemeenten betreffende pakketversie in het applicatielandschap staat(klik daarvoor op het getal boven "Ingevuld door" op de pakketdetailpagina van de leverancier).

Marktscan Digikoppeling Beschrijving filter Pakketversies Pakketversies
Servicebussen met ondersteuning Digikoppeling Ondersteuning voor de Digikoppeling 2.0 standaard ebMS 2.0 en WUS 2.0 met testrapport met ondersteuning aangevinkt
Indien relevant kunt u extra filteren op de standaard Digikoppeling  Grote Berichten 2.0 testrapport met ondersteuning aangevinkt