Pakketten

Export to CSV
Search for software products

12 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Atos e-Suite Atos Een zaakgerichte oplossing voor verbetering van de dienstverlening en de bedrijfsvoering: - zowel extern (portaal, mijnloket voor klanten, slimme webformulieren) - als intern (zaaksysteem, inclusief
Bekendmakingen & Vergunningen (End of Life) SIMgroep Burgers zijn geïnteresseerd in gebeurtenissen uit hun directe woonomgeving.
Demo Zaaksysteem VNG Realisatie Demo Voor al uw zaakjes: naar de gemeente!
Drupal voor Gemeenten (DVG) Intracto De Drupal voor Gemeenten (DvG) Distributie is een op toptaken gebaseerde Open Source oplossing voor en door gemeenten.
GO. cms enterprise GemeenteOplossingen Met onze veelzijdige content management oplossing kunt u op eenvoudige wijze informatie creëren, publiceren en beheren.
GO. digitale dienstverlening GemeenteOplossingen De burger raakt er aan gewend dat steeds meer zaken via het Internet geregeld kunnen worden. Zo ook bij de gemeente.
OpenWave REM Automatisering bv OpenWAVE is het Open Source pakket voor Vergunning, Toezicht en Handhaving gebouwd voor de Omgevingsvergunning en vrijwel alle andere soorten vergunningen, geschikt voor gemeenten en Omgevingsdiensten
PowerBrowser Genetics PowerBrowser is een specifiek op het VT&H-domein toegesneden zaaksysteem voor onder andere gemeenten, provincies, regionale uitvoeringsdiensten, veiligheidsregio's, waterschappen en rijksdien
Rx.Front Visma Roxit Roxit ontwikkelt producten die specifiek zijn ontwikkeld vóór, en in samenwerking mét, gemeenten.
SBA Forms Stadsbeheer b.v. SBA Forms is een applicatie voor vergunningen, toezicht & handhaving, bezwaar & beroep en Klachten & Meldingen.
Squit XO Visma Roxit Squit XO is software voor Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH). Squit XO integreert alle bestaande vergunning- en handhavingzaken in één modern zaaksysteem.
Stadsbeheer LEEF Stadsbeheer b.v. LEEF is de applicatie van Stadsbeheer B.V. voor vergunningen, toezicht & handhaving.