Pakketten

Export to CSV
Search for software products

28 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Atos e-Suite Atos Een zaakgerichte oplossing voor verbetering van de dienstverlening en de bedrijfsvoering: - zowel extern (portaal, mijnloket voor klanten, slimme webformulieren) - als intern (zaaksysteem, inclusief
DigiD-X Adapter Arpha Met de DigiD-X Adapter van Arpha kunt u eenvoudig gebruik maken van het nieuwe koppelvlak van DigiD en de bijbehorende functionaliteit, zoals Eenmalig Inloggen (ook wel Single Sign On).
e-Dienstverlening Liaan Liaan e-Dienstverlening is ontwikkeld om uw organisatie uitgebreid te ondersteunen bij het implementeren van digitale dienstverlening.
eDiensten voor Aanvragen (Snelbalie) Centric Onze eDiensten voor Aanvragen zijn frontoffice applicaties waarmee baliemedewerkers en burgers inkomens en zorgaanvragen snel, correct en eenduidig af kunnen handelen.
eGouw Gouw Informatie Technologie Belastingloket voor gemeenten, waterschappen en samenwerkingsverbanden
Enable-U 2Secure Enable U Enable-U 2Secure verzorgt de beveiliging van de servicelaag in de ICT architectuur.
Exxellence Suite Exxellence De Exxellence Suite is het totaalpakket van al onze softwareoplossingen. Met de implementatie van de Suite zorgt u voor een toekomstvaste ICT-architectuur en 24/7 optimale digitale dienstverlening.
Gemeentebox website en CMS CARE Internet Services BV Op open standaarden gebaseerd multi-site CMS pakket dat geschikt is voor en modules bevat voor gemeentelijke websites en intranetten. Ideaal voor implementatie toptaken website.
GEMMA eFormulieren GemeenteOplossingen U kunt bij GemeenteOplossingen een abonnement nemen op GEMMA eFormulieren. Dit zijn standaard formulieren waar meerdere gemeenten gebruik van maken.
GO. cms enterprise GemeenteOplossingen Met onze veelzijdige content management oplossing kunt u op eenvoudige wijze informatie creëren, publiceren en beheren.
GO. cms enterprise - formulierenserver GemeenteOplossingen Gebruiksvriendelijke eFormulieren dragen bij aan een goede dienstverlening voor burgers en bedrijven.
GO. digitale dienstverlening GemeenteOplossingen De burger raakt er aan gewend dat steeds meer zaken via het Internet geregeld kunnen worden. Zo ook bij de gemeente.
Omgevingsloket online (Olo) Valueresult V&R is al sinds 2012 verantwoordelijk voor de door-ontwikkeling en het beheer van het huidige Omgevingsloket online.
Product vervangen door SaaS product "Gemeentebox Website en CMS". CARE Internet Services BV Dit product svp niet meer selecteren maar product "Gemeentebox Website en CMS" kiezen.
Roxit KCS Visma Roxit Portaal software voor KCC's binnen overheden. Geoptimaliseerde werkschermen om snel en eenduidig het juiste antwoord te kunnen bieden via de kanalen telefoon, web, mail, social media etc.
Rx.Enterprise ( voorheen InProces) Visma Roxit Rx.Enterprise ondersteunt de belangrijke processen van zaakgerichte dienstverlening, klantcontact en digitale archivering.
Rx.Front Visma Roxit Roxit ontwikkelt producten die specifiek zijn ontwikkeld vóór, en in samenwerking mét, gemeenten.
Seneca Formulierenserver Seneca B.V. Een digitaal loket start met Seneca's standaard oplossing op basis van de Formulierenserver.
SIMeForm (end of life) SIMgroep SIMform is de vervanger van SIMeForm. Wilt u meer weten over onze formulier generator kijkt u dan bij SIMform.
SIMform SIMgroep De e-dienstverlening naar burgers draait om het goed inrichten van het intake proces.
SIMkluis (End of Life) SIMgroep Uw burgers individueel en proactief voorzien van informatie op maat? SIM heeft een oplossing ontwikkeld met de naam SIMkluis.
Toolkit e-formulieren Lost Lemon Uw klanten willen zelf kiezen hoe zij diensten of regelingen aanvragen. Bijvoorbeeld via internet, telefonisch, of aan de balie. Burgers en bedrijven willen overheidszaken digitaal kunnen regelen.
TriplEforms® Kodision TriplEforms® is een oplossing waarmee intelligente digitale formulieren ontworpen, ontwikkeld, beheerd én geïntegreerd worden.
Verseon E-Suite Visma Circle De Verseon E-Suite is de totaaloplossing van Circle Software voor multichannel elektronische dienstverlening. Klanten kunnen via alle kanalen communiceren met uw organisatie.
VRiS E-Loket Tog Nederland Het E-Loket van TOG is een digitaal loket waarmee burgers en bedrijven de volgende zaken zelf kunnen regelen zoals het raadplegen van voormeldingen, raadplegen van taxatieverslagen, raadplegen van aan
WebIS Digitale Balie BakerWare De Digitale Balie is het portaal voor burgers op internet dat belastingplichtigen in staat stelt om zelf gegevens over de ontvangen aanslagen in te zien of bijvoorbeeld de taxatieverslagen te bekijken
WebIS Mijn Overheid BakerWare Nu de overheid inzet op het beëindigen van het verzenden van de blauwe envelop, zal de digitalisering versnellen.
WebNext PinkRoccade Local Government WebNext is een zaaksysteem voor de lokale overheid.