Pakketten

Export to CSV
Search for software products

24 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
CiVision Samenlevingszaken PinkRoccade Local Government Applicatie voor de ondersteuning van het sociaal domein.
CMIS 1.0 Adapter for OpenText eDOCS One Fox One Fox CMIS adapter is speciaal ontwikkeld voor de gestandaardiseerde informatie uitwisseling van en naar OpenText eDOCS.
CMIS koppeling Zaak-DMS Unisys Unisys ondersteunt de ´Zaak-Documentservices 1.0´ met de CMIS adapter (KING standaard) voor 2 DMS systemen: OpenText eDocs en Unisys InfoImage.
Corsa BCT Document Management (Corsa/DMS) Record Management (Corsa/RMA) Workflow Management (Corsa/CASE) Bestuurlijke Besluitvorming (Corsa/Bestuur) Digitale factuurafhandeling (Corsa/Invoice) Elektronische fac
CS DMS Alfresco Simac Obec BV Open Source Document Management Systeem midoffice
Decos D5 Decos Information Solutions Decos biedt een zeer compleet zaaksysteem waarmee u organisatiebreed zaakgericht werken optimaal ondersteunt.
Demo SaaS VNG Realisatie Demo
Exxellence Suite Exxellence De Exxellence Suite is het totaalpakket van al onze softwareoplossingen. Met de implementatie van de Suite zorgt u voor een toekomstvaste ICT-architectuur en 24/7 optimale digitale dienstverlening.
Green Valley Zaaksysteem Visma Roxit Het Green Valley Zaaksysteem is een oplossing die volledige ondersteuning biedt voor organisatiebreed en organisatie overkoepelend (ketensamenwerking) zaakgericht werken.
iBabs iBabs Met een laptop of tablet met iBabs heeft u alle agendapunten, onderliggende stukken en persoonlijke aantekeningen binnen handbereik.
iDocumenten PinkRoccade Local Government Volledige DMS/RMA oplossing gebaseerd op Alfresco ECM, incl.
JOIN Zaak en Document Decos Information Solutions Decos biedt een zeer compleet zaaksysteem waarmee u organisatiebreed zaakgericht werken optimaal ondersteunt.
Liber Behandelaar- en Baliemedewerkerportaal BCT De overheid heeft gesteld dat bedrijven en burgers vanaf 2017 zaken volledig digitaal moeten kunnen afhandelen met gemeenten.
LTC Andes Met meer dan 4000 actieve gebruikers is LTC doorontwikkeld tot een krachtig nationaal – en internationaal – platform voor de procesbegeleiding van aanvraag, afstemming en administratieve verwerking va
Onegov ilionx ilionx helpt overheden met efficiënt digitaal (samen-)werken op basis van het Microsoft Office 365 platform.
Open Zaak Common Ground Componenten Open Zaak is een moderne, open source gegevens- en services-laag om zaakgericht werken te ondersteunen. Voor meer informatie kijk in de componentencatalogus: https://componentencatalogus.commongrou
OPEN.connector - Kofax naar zaaksysteem connector OPEN.satisfaction Generieke Kofax naar zaaksysteem connector voor het verwerken van met Kofax gedigitaliseerde documenten naar de postregistratiemodule binnen een zaaksysteem op basis van StUF-ZKN of de door de zaaksys
OPEN.email OPEN.satisfaction Plugin binnen Microsoft Outlook voor het zaak- en projectgericht archiveren van e-mails en bijlagen met de bijbehorende metadata voor complete archivering.
OPEN.opslaan OPEN.satisfaction Plugin binnen Windows Verkenner voor het zaak- en projectgericht archiveren van bestanden met de bijbehorende metadata voor complete archivering.
SBA Forms Stadsbeheer b.v. SBA Forms is een applicatie voor vergunningen, toezicht & handhaving, bezwaar & beroep en Klachten & Meldingen.
uMeet Unisys Papierloos vergaderen met de uMeet iPad/tablets App. Vergaderen is een activiteit waarbij traditioneel zeer veel dezelfde stukken (e-mail, documenten, etc.) worden afgedrukt.
uWork Unisys De uWork App biedt de mogelijkheid om alle documenten in het DMS systeem beschikbaar te maken via de tablet.
Verseon E-Suite Visma Circle De Verseon E-Suite is de totaaloplossing van Circle Software voor multichannel elektronische dienstverlening. Klanten kunnen via alle kanalen communiceren met uw organisatie.
VIND-IM (i-Navigator, model-DSP) Sdu VIND-IM (ook bekend onder de namen i-Navigator en model-DSP) stelt u in staat om de complete informatiehuishouding van uw organisatie centraal in kaart te brengen en te beheren.