Pakketten

Export to CSV
Search for software products

60 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Allegro Kred'it Allegro een modulair opgebouwde set van programma’s specifiek ontwikkeld voor schuldhulpverleners.
Applicatie - CRM C3Group Alle C3Group software suites beschikken over een CRM applicatie. In deze applicatie worden gegevens rondom organisaties, contactpersonen en individuen vastgelegd.
Applicatie - Human Talent Matching C3Group Human Talent Matching is de Integrale methodiek voor diagnose, ondersteuning, direct matching en uitplaatsing van werkzoekenden, voor de klantmanager en de klanten zelf.
Bedrijven Internet Portaal SIMgroep Modulair opgebouwde component die via webtechnologie veilig toegang biedt tot persoonlijke informatie en gepersonaliseerde digitale dienstverlening. Na authenticatie middels eHerkenning wordt, afha
CAReL Eljakim CAReL is de Centrale Administratie voor RMC en Leerplicht. Daarnaast kent CAReL een module voor Leerlingenvervoer. Het is een van de grootste applicaties van Eljakim IT.
Central Station Simac Obec BV Central Station is een geïntegreerd systeem van front-, mid- en backofficefuncties. Central Station wordt onder meer ingezet in de sector Zorg, Welzijn en Maatschappelijk Werk en bij gemeenten.
CiVision Belastingen en Kadaster PinkRoccade Local Government CiVision Belastingen en Kadaster is voor gemeenten en waterschappen een integrale registratie van objectgegevens en koppelingen met authentieke bronnen ten behoeve van belastingheffings- en waardering
Content service platform Contezza DMS/RMA oplossing gebaseerd op Alfresco ECM. Dit is inclusief bijbehorende modules: - AVG - Personeelsdossiers - Uitleenadministratie - Postregistratie - Zaakcreatie (ZTC) - Content Classifica
De Besluitstraat Visma Roxit Besluitstraat is een unieke software-oplossing voor het digitaliseren van uw besluitvormingsproces. En papierloos vergaderen voor de héle organisatie.
DigEplan Lifecycle Technology DigEplan stelt organisaties in staat om papierloos te werken en daarmee te voldoen aan de archiefeisen.
Easy bus ESB Microservices platform Itrajectum Easy bus is een compleet Enterprise Service Bus en Microservices platform. Dit platform is binnen een eigen IT omgeving te plaatsen of als IAAS oplossing te gebruiken.
Easy bus Digikoppeling Itrajectum Als hoofdleverancier van BIJ12, de uitvoeringsorganisatie van onze 12 provincies, zijn wij al jarenlang dé Digikoppeling expert. De Easy bus Digikoppeling is snel en efficiënt implementeerbaar.
Enable-U 2Orchestrate Enable U Enable-U 2Orchestrate ontvangt berichten en bezorgt ze in het juiste formaat (eventueel na transformatie) op het juiste moment via de juiste route (bijv.
Ephesoft: Intelligent Document Capture Contezza
Exxellence Suite Exxellence De Exxellence Suite is het totaalpakket van al onze softwareoplossingen. Met de implementatie van de Suite zorgt u voor een toekomstvaste ICT-architectuur en 24/7 optimale digitale dienstverlening.
Fixi Decos Information Solutions Totaal oplossing voor het melden en afhandelen van openbare ruimte meldingen met iOS en Android apps en een publieke website.
GEMMA-2 pakket nieuw VNG Realisatie Demo niet gemigreerd, nieuw opgevoerd
GO. koppelvlak GemeenteOplossingen
GO. raadsinformatie - raadsinformatiesysteem, bestuursinformatiesysteem, stateninformatiesysteem GemeenteOplossingen Onder de naam GO. raadsinformatie levert GemeenteOplossingen de meest complete vergaderoplossing voor het beheren en publiceren van bestuurlijke informatie.
GO. vergaderen (iOS app) GemeenteOplossingen Met de nieuwste vergader-app van GemeenteOplossingen hebben politiek en bestuur op zeer gebruiksvriendelijke wijze toegang tot alle vergaderinformatie.
Gouw7 BAG Gouw Informatie Technologie Webapplicatie voor bronhouders van de basisregistratie Adressen en Gebouwen inclusief koppeling naar LV BAG van het Kadaster. Voldoet aan de Conformiteitstoets van de LV BAG versie GouwBAG 7.6
Huurteam CoolProfs De Huurteam applicatie ondersteunt huurders in de particuliere sector bij kwesties over de huurprijs en achterstallig onderhoud.
iBabs iBabs Met een laptop of tablet met iBabs heeft u alle agendapunten, onderliggende stukken en persoonlijke aantekeningen binnen handbereik.
iBurgerzaken PinkRoccade Local Government De iBurgerzaken apps van PinkRoccade Publiekszaken zijn ontwikkeld vanuit de vraag van burgers en bedrijven: digitale dienstverlening, 24x7, vanaf elk gewenst apparaat en elke locatie.
InkomensAssistent Bijzondere Bijstand Decos Information Solutions Compleet doe-het-zelf aanvraagkennissysteem voor aanvragen Bijzondere Bijstand. Kan in 50-90% van de aanvragen automatisch beslissen. Op maat gemaakt voor elke gemeente.
InkomensAssistent Levensonderhoud Decos Information Solutions Compleet doe-het-zelf aanvraagkennissysteem voor een uitkering levensonderhoud Participatiewet. De regelhulp is gekoppeld aan DigiD, en het digitaal klantdossier (DKD) en levert direct een complete (
InProces Zaken Visma Roxit Het introduceren van zaakgericht werken kan een stimulerende werking hebben op de bedrijfsvoering en dus de bedrijfsresultaten van een gemeentelijke organisatie positief beïnvloeden.
iWRITER 365 iWRITER Met iWRITER 365 beschikt uw organisatie over een volledige cloudbased en praktische oplossing die de toegankelijkheid en kwaliteit van uw totale correspondentie sterk verbetert.
JOIN E-Formulieren Decos Information Solutions Webformulieren geintegreerd met de zaaktypen.nl oplossing van Decos. Direct bij het proces ook de vragen maken die je stelt aan je inwoners en bedrijven!
JOIN Zaak en Document Decos Information Solutions Decos biedt een zeer compleet zaaksysteem waarmee u organisatiebreed zaakgericht werken optimaal ondersteunt.
Key2Documenten Centric Key2Documenten, een gestructureerd DMS, biedt voor het Centric-zaaksysteem het beheer en de registratie en archivering van de documenten.
LeerSaam Lost Lemon Uw onderwijstaken gaan al lang niet meer om alleen het uitvoeren van de wet.
LTC Andes Met meer dan 4000 actieve gebruikers is LTC doorontwikkeld tot een krachtig nationaal – en internationaal – platform voor de procesbegeleiding van aanvraag, afstemming en administratieve verwerking va
MensCentraal Lost Lemon Samen met u bedenken we hoe u informatie zo slim mogelijk kunt gebruiken en kunt samenwerken met uw (keten)partners.
MetaRegie Metaobjects Gemeenten voeren nieuwe taken uit in het kader van de drie decentralisaties en de transformatie van het Sociaal Domein.
Mijn Gemeente Portaal Lost Lemon Zelf en digitaal waar het kan, professioneel en fysiek waar het moet. Uw inwoners regelen zelf op elk gewenst moment hun zaken via Mijn GemeentePortaal.
MOOR Platform® Visma Roxit Het MOOR Platform® is in Nederland inmiddels dé standaard voor het ondersteunen van alle processen die te maken hebben met het plannen, vergunnen, uitvoeren en administratief afhandelen van werkzaamhe
Onegov ilionx ilionx helpt overheden met efficiënt digitaal (samen-)werken op basis van het Microsoft Office 365 platform.
OPEN.connector - Kofax naar zaaksysteem connector OPEN.satisfaction Generieke Kofax naar zaaksysteem connector voor het verwerken van met Kofax gedigitaliseerde documenten naar de postregistratiemodule binnen een zaaksysteem op basis van StUF-ZKN of de door de zaaksys
OPEN.email OPEN.satisfaction Plugin binnen Microsoft Outlook voor het zaak- en projectgericht archiveren van e-mails en bijlagen met de bijbehorende metadata voor complete archivering.
OPEN.opslaan OPEN.satisfaction Plugin binnen Windows Verkenner voor het zaak- en projectgericht archiveren van bestanden met de bijbehorende metadata voor complete archivering.
OPEN.print OPEN.satisfaction Print naar PDF/a functionaliteit voor het zaak- en projectgericht archiveren van bestanden, webpagina's of informatie uit taak specifieke applicaties met de bijbehorende metadata voor complete ar
PDC (Producten en Diensten Catalogus) Lost Lemon Vanaf 2015 bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van de nieuwe WMO taken rond begeleiding en begeleid wonen en kortdurend verblijf.
Persoonlijk Internet Portaal SIMgroep Modulair opgebouwde component die via webtechnologie veilig toegang biedt tot persoonlijke informatie en gepersonaliseerde digitale dienstverlening. Na authenticatie middels DigiD SAML wordt, afhan
Politiek Portaal NotuBiz Nederland -
PowerBrowser Genetics PowerBrowser is een specifiek op het VT&H-domein toegesneden zaaksysteem voor onder andere gemeenten, provincies, regionale uitvoeringsdiensten, veiligheidsregio's, waterschappen en rijksdien
PowerMobiel Genetics Met PowerMobiel heeft u een volledige zaaksysteem binnen handbereik. Of het nu op uw telefoon is of op uw tablet, PowerMobiel biedt u de mogelijkheid om locatie onafhankelijk te werken.
Procura Burgerzaken Procura Bij basisregistraties is de kwaliteit waarmee gegevens worden geregistreerd cruciaal. Net als het gemak waarmee ze vervolgens met andere overheidsorganisaties kunnen worden gedeeld.
ProfPortaal Liaan Met Liaan e-Dienstverlening beschikt u over de mogelijkheid om het gebruik van e-formulieren te integreren in uw website. Liaan ProfPortaal is het logische vervolg op Liaan e-Dienstverlening.
Roxit CMS Visma Roxit Roxit ontwikkelt producten die specifiek zijn ontwikkeld vóór, en in samenwerking mét, gemeenten.

Pagina's