Pakketten

Export to CSV
Search for software products

73 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Alice enterprise search Open-T Alice is een geïntegreerd zoek- en content integratie systeem dat informatie uit al uw informatiebronnen verzamelt, analyseert en indexeert. Hierdoor kunt u inhoud uit deze bronnen razendsnel vinden
Applicatie - DMS C3Group Het creëren en vastleggen van documenten gebeurd in de Document Management System (DMS) applicatie.
Atlantis Archief- en Inventarisbeheer DEVENTit Atlantis is een volledig webbased oplossing voor collectiebeheer en het online publiceren van erfgoedcollecties.
Atlantis Bouwdossiers DEVENTit Atlantis is een volledig webbased oplossing voor collectiebeheer en het online publiceren van erfgoedcollecties.
Atlantis Collectiebeheer DEVENTit Atlantis is een volledig webbased oplossing voor collectiebeheer en het online publiceren van collecties van archieven, musea, bibliotheken en archeologie. Een breed scala aan verzamelingen, variër
Atos e-Suite Atos Een zaakgerichte oplossing voor verbetering van de dienstverlening en de bedrijfsvoering: - zowel extern (portaal, mijnloket voor klanten, slimme webformulieren) - als intern (zaaksysteem, inclusief
AVOI Manager NTREE Solutions AVOI Manager is een web-toepassing die gebruikt wordt voor het aanvragen en verlenen van graafvergunningen voor nutsbedrijven.
B&S VISI Bakker & Spees Met B&S VISI kunnen partijen snel en doelgericht samenwerkingsverbanden aangaan.
Basisregistratie Gezin en Jeugd CoolProfs Ter ondersteuning van de jeugdteams in de uitvoering van gemeentelijke taken is in nauwe samenwerking met de gemeente Den Haag de Basisregistratie Gezin en Jeugd gerealiseerd.
CARP-E Anonimiseren TM7 Het automatisch anonimiseren van documenten t.b.v. WOB aanvragen (of WOO / AVG / GDPR).
Ceelo Visma Circle Ceelo is een totaaloplossing voor duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk maken van digitale informatie, waarbij de functionaliteit is gebaseerd op het internationale OAIS-referentiemodel (Open Arch
CJG plus Elkander Het digitale CJG is de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin in uw gemeente. Op deze website staat veel informatie over opvoeden en opgroeien.
Cocoon - Media Management Software - GROW Cocoon - Media Management Software
Collabora Office Nou&Off Collabora Office - de LibreOffice uitgave van Collabora - is een enterprise-versie van het krachtige open source productiviteits-kantoorpakket voor teksten, spreadsheets, presentaties, databases, teke
Content service platform Tezza Contezza DMS/RMA oplossing gebaseerd op Alfresco ECM. Dit is inclusief bijbehorende modules: - AVG - Personeelsdossiers - Uitleenadministratie - Postregistratie - Zaakcreatie (ZTC) - Content Classifica
Corsa BCT Document Management (Corsa/DMS) Record Management (Corsa/RMA) Workflow Management (Corsa/CASE) Bestuurlijke Besluitvorming (Corsa/Bestuur) Digitale factuurafhandeling (Corsa/Invoice) Elektronische fac
DataMask - Documenten anonimiseren DataMask DataMask is gebruiksvriendelijke en slimme software die het risico op datalekken door onzorgvuldig anonimiseren van documenten minimaliseert.
De Besluitstraat Visma Roxit Besluitstraat is een unieke software-oplossing voor het digitaliseren van uw besluitvormingsproces. En papierloos vergaderen voor de héle organisatie.
Decos D5 Decos Information Solutions Decos biedt een zeer compleet zaaksysteem waarmee u organisatiebreed zaakgericht werken optimaal ondersteunt.
DigEplan Lifecycle Technology DigEplan stelt organisaties in staat om papierloos te werken en daarmee te voldoen aan de archiefeisen.
Digiraadhuis H2 hydrogenic Digiraadhuis is een volledig cloud gebaseerde klant-, zaak- en archiefoplossing waarmee bovendien processen rondom dienstverlening, toezicht en handhaving integraal worden ondersteund.
DiVault E-depot / RMA DiVault E-depot/RMA.
DocSys B-ware Business Software Documentgenerator, content- en sjablonenbeheer, output management Dankzij DocSys heeft u slechts één applicatie nodig om al uw document-gerelateerde processen te optimaliseren.
Dragon1 Dragon1 (SaaS Platform voor Enterprise Architectuur, Modelleertool voor ArchiMate, BPMN en GEMMA) Dragon1 is het SaaS platform voor Enterprise Architectuur.
eAnonimiseren (c) eSpecialisten eAnonimiseren is gebaseerd op taaltechnologie. Dat houdt in dat een “reading robot” wordt geleerd om de menselijke taal te interpreteren.
Elektronisch Factureren Lucom Benelux BV Totaaloplossing voor het versturen en beheren van (digitale) uitgaande facturen. De input van facturen wordt vanuit verschillende applicaties voor bijv. begraven, zaaksystemen, etc.
Exxellence Suite Exxellence De Exxellence Suite is het totaalpakket van al onze softwareoplossingen. Met de implementatie van de Suite zorgt u voor een toekomstvaste ICT-architectuur en 24/7 optimale digitale dienstverlening.
GO. raadsinformatie - raadsinformatiesysteem, bestuursinformatiesysteem, stateninformatiesysteem GemeenteOplossingen Onder de naam GO. raadsinformatie levert GemeenteOplossingen de meest complete vergaderoplossing voor het beheren en publiceren van bestuurlijke informatie.
Green Valley Zaaksysteem Visma Roxit Het Green Valley Zaaksysteem is een oplossing die volledige ondersteuning biedt voor organisatiebreed en organisatie overkoepelend (ketensamenwerking) zaakgericht werken.
iBabs iBabs Met een laptop of tablet met iBabs heeft u alle agendapunten, onderliggende stukken en persoonlijke aantekeningen binnen handbereik.
iDocumenten PinkRoccade Local Government Volledige DMS/RMA oplossing gebaseerd op Alfresco ECM, incl.
iWRITER 365 Templafy Met iWRITER 365 beschikt uw organisatie over een volledige cloudbased en praktische oplossing die de toegankelijkheid en kwaliteit van uw totale correspondentie sterk verbetert.
JOIN Zaak en Document Decos Information Solutions Decos biedt een zeer compleet zaaksysteem waarmee u organisatiebreed zaakgericht werken optimaal ondersteunt.
Ketensamenwerking Contezza
Kofax Capture BMconsultants Kofax Capture vormt de basis voor onze oplossing "Digitale Postkamer".
Kofax Total Agility (KTA) BMconsultants Op basis van KTA is een DigitaalOntvangstPortaal ontwikkeld, waarmee de verwerking van alle binnenkomende post (zowel analoog als digitaal) snel, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig verwerkt kan word
Maatschappelijk Ondersteuningsplatform (MO-platform) Stipter
MAIS-Flexis DE REE archiefsystemen MAIS-Flexis is een archief- en collectiebeheersysteem dat wordt gebruikt door vele toonaangevende archiefdiensten en collectiebeherende instellingen.
Makelaarsuite PinkRoccade Local Government Makelaarsuite is het integrale platform voor gegevenslogistiek en informatievoorziening binnen gemeenten, met samenwerkingsverbanden en ketenpartners en de landelijke overheden. Makelaarsuite besta
module Documentenuitvoer Centric Documencreatie oplossing voor Centric applicaties
n-Digisign NTREE Solutions n-Digisign:  digitale  ondertekening  van  documenten  - Net zo rechtsgeldig als een handmatig geplaatste handtekening (audit ICTRecht). - De eigen digitale handtekening snel en geautoriseerd onder
n-Office Server NTREE Solutions n-Office: Verbluffend eenvoudig gecentraliseerd documenten aanmaken - Volledige huisstijlbewaking. - Altijd correcte documentinhoud. - In te zetten als generieke documentgenerator. - Aan te sturen
OKcomply OKcomply OKcomply borgt de maatregelen uit wet & regelgeving en bedrijfsbeleid. OKcomply is het nieuwe Ondernemingsdossier.
Onegov ilionx ilionx helpt overheden met efficiënt digitaal (samen-)werken op basis van het Microsoft Office 365 platform.
Onegov Teamwork ilionx Onegov Teamwork levert belangrijke toegevoegde functionaliteit aan Microsoft Teams, waardoor essentiële componenten als provisioning, dashboards, integratie met zaaksystemen, archivering en vernietigi
Op Orde Op Orde Op Orde is een online systeem waarmee buitendienstmedewerkers met apps op hun mobiele devices eenvoudig hun administratieve werkzaamheden (meldingen opnemen, bonnen uitschrijven, activiteiten vastlegg
OPEN.crypt OPEN.satisfaction Integratie voor beveiligd mailen met Cryptshare® op basis van microservice architectuur.
PageFreezer Pagefreezer PageFreezer archiveert websites, sociale media, blogs en Intranetten
Petear WIND Internet BV Vergaderingen gaan vaak gepaard met stapels papier, losse documenten en een reeks aantekeningen.
Politiek Portaal NotuBiz Nederland -

Pagina's