Pakketten

Export to CSV
Search for software products

11 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Connections as a Service (CaaS) Enable U Connections as a Service zijn volledig beheerde, vooraf geconfigureerde koppelingen tussen verschillende informatiesystemen, inclusief een hoge mate van bescherming voor de geconfigureerde integraties
Digitaal Projectenboek CoolProfs De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft zijn projectrapportage sterk verbeterd met behulp van een digitaal projectenboek.
Dragon1 Dragon1 (SaaS Platform voor Enterprise Architectuur, Modelleertool voor ArchiMate, BPMN en GEMMA) Dragon1 is het SaaS platform voor Enterprise Architectuur.
Factuurportal Factuurportal B.V. Factuurportal is verbindende software die elektronisch factureren gemakkelijk maakt voor zowel de zendende als ontvangende partij.
Key2Financien Centric Snel en alert reageren op veranderende economische en maatschappelijke ontwikkelingen? Optimale financiële sturing van uw organisatie is daarvoor onontbeerlijk.
Kofax Capture BMconsultants Kofax Capture vormt de basis voor onze oplossing "Digitale Postkamer".
Kofax Total Agility (KTA) BMconsultants Op basis van KTA is een DigitaalOntvangstPortaal ontwikkeld, waarmee de verwerking van alle binnenkomende post (zowel analoog als digitaal) snel, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig verwerkt kan word
Maatschappelijk Ondersteuningsplatform (MO-platform) Stipter
Postex platform Postex Nederland BV Postex is de ontwikkelaar van een online-platform die organisaties in staat stelt om het verzenden van uitgaande document- en berichtstromen te optimaliseren.
UNIT4 Decade UNIT4 Wij begrijpen dat u als (semi)overheidsinstelling uw eigen visie hebt op veranderingen binnen de automatisering.
UNIT4 Financials (voorheen Coda Financials) UNIT4 Wij begrijpen dat u als (semi)overheidsinstelling uw eigen visie hebt op veranderingen binnen de automatisering.