Pakketten

Export to CSV
Search for software products

59 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Atos e-Suite Atos Een zaakgerichte oplossing voor verbetering van de dienstverlening en de bedrijfsvoering: - zowel extern (portaal, mijnloket voor klanten, slimme webformulieren) - als intern (zaaksysteem, inclusief
Bereken uw recht (inzicht recht van burger op landelijke regelingen). Stimulansz Berekenuwrecht bestaat uit een landelijk en een lokaal deel. Het landelijk deel staat op de website van Nibud en is vrij toegankelijk voor iedereen.
Bereken uw recht Plus (online aanvragen minimaregelingen en afhandeling). Stimulansz Berekenuwrecht bestaat uit een landelijk en een lokaal deel. Het landelijk deel staat op de website van Nibud en is vrij toegankelijk voor iedereen.
Citymarketing Elkander Digitale stadsgids, dorpsgids of gemeentegids op basis van de sociale kaart.
CJG plus Elkander Het digitale CJG is de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin in uw gemeente. Op deze website staat veel informatie over opvoeden en opgroeien.
Clearly : Processen en data op een 2D/3D kaart met het online samenwerkingsplatform voor projecten in de leefomgeving Future Insight Group Clearly is hét online samenwerkingsplatform voor projecten in de leefomgeving.
CommunicatieBoxx Gemboxx De Communicatieboxx ondersteunt alle communicatieprocessen die voor de gemeente van belang zijn en legt daarbij relevante informatie vast: contactpersonen, contactgegevens, contacthistorie, afspraken,
Dezta RO Viewer Visma Roxit Dezta RO Viewer is een gespecialiseerde GIS viewer voor het raadplegen van ruimtelijke plannen binnen een website.
Digitaal Loket AlterNET AlterNET heeft een module ontwikkeld voor TYPO3 waarmee u een digitaal loket kunt creëren op uw website.
Drupal Wowww Open source CMS met actieve community Opensource-contentmanagementsysteem (CMS) en contentmanagementframework (CMF), ontwikkeld in de programmeertaal PHP en uitgebracht onder de General Public Licens
Drupal Content Management Systeem Sogeti Nederland B.V. Drupal is een Open Source Content Management Systeem waarmee aantrekkelijke, toegankelijke websites kunnen worden gebouwd. De wereldwijde community beheert > 1000 modules waarmee de kernfunctionali
Drupal voor Gemeenten (DVG) Intracto De Drupal voor Gemeenten (DvG) Distributie is een op toptaken gebaseerde Open Source oplossing voor en door gemeenten.
eDiensten Mijn inkomen & Mijn regie Centric U heeft de Suite4Werk en Inkomen, of de Suite4Sociale Regie en u wilt uw inwoners stimuleren in hun eigen mogelijkheden en ondersteunen waar dat nodig is?
Enable-U 2Secure Enable U Enable-U 2Secure verzorgt de beveiliging van de servicelaag in de ICT architectuur.
Flamingo GeoCMS B3Partners Flamingo GeoCMS maakt GEO informatie integraal en snel via een standaard webbrowser toegankelijk.
Gemeentebox website en CMS CARE Internet Services BV Op open standaarden gebaseerd multi-site CMS pakket dat geschikt is voor en modules bevat voor gemeentelijke websites en intranetten. Ideaal voor implementatie toptaken website.
GeolinQ IntellinQ GeolinQ is een datamanagement platform om voor gemeenten eenvoudig en efficiënt toepassingen te configureren waarbij gegevens beheerd en gedeeld kunnen worden.
GeoWeb Sweco Nederland B.V. Een wereld zonder geo-informatie is ondenkbaar geworden. Smartphones en tablets helpen ons flexibeler te zijn en gemakkelijker bij geo-informatie te komen. Waar we ook zijn.
GO. cms enterprise GemeenteOplossingen Met onze veelzijdige content management oplossing kunt u op eenvoudige wijze informatie creëren, publiceren en beheren.
GO. digitale dienstverlening GemeenteOplossingen De burger raakt er aan gewend dat steeds meer zaken via het Internet geregeld kunnen worden. Zo ook bij de gemeente.
GT-LOKET GeoTax GT-LOKET is een compleet digitaal WOZ-loket. De applicatie biedt veel informatie aan een groot publiek. En dat zonder extra inspanning en tegen lage kosten.
GVOP AlterNET AlterNET heeft een module ontwikkeld, waarmee gemeenten, provincies en waterschappen officiële bekendmakingen van www.officielebekendmakingen.nl eenvoudig kunnen publiceren op de TYPO3 website van hun
Inzicht modules Digitale Grote Almanak en Regelingen en Voorzieningen Stimulansz Met deze combi-kennisbank vangt u twee vliegen in één klap. U krijgt toegang tot De Digitale Grote Almanak, hét naslagwerk over de volle breedte van het sociaal juridische vakgebied.
Jalp (inwonersportaal sociaal domein) Elkander Jalp is het complete digitale inwonersportaal voor het sociaal domein. Jalp biedt laagdrempelige informatie en tips waarmee u de zelfredzaamheid van uw inwoners kunt vergroten.
KaartViewer GeoNovation B.V. KaartViewer publiceert data vanuit diverse interne bronnen en externe bronnen (databases en services). KaartViewer heeft standaard diverse plugins beschikbaar: Cyclomedia, Orbit, Obliek, ontsluiten
Key2Datadistributie Centric Key2Datadistributie zorgt voor betrouwbare gegevensuitwisseling binnen de decentrale overheid.
Key2Informatie Centric Key2Informatie is dé plek waar basisinformatie, zaak- en procesgegevens en documenten samenkomen: voor gemeenten, uitvoeringsorganisaties of samenwerkings-verbanden.
KIM® Kodision KIM® stelt u in staat om het volledige proces van registratie, behandeling, afhandeling, administratie en terugkoppeling van zaken naar de burger -integraal en voor alle zaaktypen- in te richten en te
Kwaliteitsmonitor Dienstverlening Synaxion In het kader van ‘ontzorgen’ en ‘excellente dienstverlening’ heeft Synaxion samen met gemeenten de Kwaliteitsmonitor Dienstverlening ontwikkeld.
Lizard Nelen & Schuurmans Lizard is a data warehouse & analytics platform to tackle climate, environmental and humanitarian challenges. Lizard describes our physical environment over time.
Maatschappelijk Ondersteuningsplatform (MO-platform) [OUD] Stipter Stipter als uitvoeringspartner verzorgt en ondersteunt uw Wmo-uitvoering en uw regisseur(s) nu en straks met deskundige medewerkers en state-of-the art ICT.
Maatwerk mobiele applicaties Auxilium Auxilium is 1 van de top 5 maatwerk software bureaus van Nederland. Naast de realisatie van complexere webapplicaties doen wij tevens de mobiele ontsluiting hiervan via smartphone of tablet.
Maatwerk webapplicaties Auxilium Auxilium is 1 van de top 5 maatwerk software bureaus van Nederland, gespecialiseerd in complexere webprojecten binnen deadline en budget.
Mozard Suite Mozard Mozard is een MidOffice Suite waarmee organisaties hun dienstverlening en hun informatievoorziening flink kunnen verbeteren.
MultiChannel DataB. Mailservice Met MultiChannel kunnen burgers en bedrijven online toegang krijgen tot een archief van hun digitale documenten.
MY-LEX Sociaal Domein® MY-LEX Een antwoord op alle zorgvragen.
MY-LEX WebFinder® MY-LEX Maak van de zoekfunctie op uw publieke website ook een krachtige tool! Veel reguliere websites bevatten een zoekveld waarmee binnen het CMS kan worden gezocht.
Nexus StellaSpark StellaSpark Nexus is een platform voor overheden en nutsbedrijven waarmee data van verschillende bronnen realtime gecombineerd, doorgerekend en gevisualiseerd kan worden, zodat gebruikers altijd besch
Onemap NieuwlandGeo SaaS GIS-Viewer voor browser en mobiele devices
Participatiekaart-(gemeente) (voorheen de sociale kaart) MoGuide Dé Participatiekaart-(gemeente) Dé Participatiekaart is het ultieme middel voor burgers, dienstverleners, gemeenten, zorgleveranciers en anderen om snel een organisatie of bedrijf te vinden dat op een
Planviewer Planviewer Met Planviewer is het mogelijk om (geo)data uit diverse bronnen te combineren, te analyseren en te presenteren.
Postex platform Postex Nederland BV Postex is de ontwikkelaar van een online-platform die organisaties in staat stelt om het verzenden van uitgaande document- en berichtstromen te optimaliseren.
Product vervangen door SaaS product "Gemeentebox Website en CMS". CARE Internet Services BV Dit product svp niet meer selecteren maar product "Gemeentebox Website en CMS" kiezen.
RO viewer Planviewer Dagelijks bezoeken veel mensen onze website voor het gebruiksvriendelijk raadplegen van ruimtelijke plannen. Dit kan ook op de gemeentelijke website!
RoView Visma Roxit Ruimtelijke plannen op de eigen gemeentelijke website dragen bij aan een betere dienstverlening voor burgers en bedrijven en kan ook de interne informatievoorziening verbeteren. - Sluit naadloos aa
Rx.Front Visma Roxit Roxit ontwikkelt producten die specifiek zijn ontwikkeld vóór, en in samenwerking mét, gemeenten.
Seneca Smartsite Toptaken website & intranet Seneca B.V. Smartsite Toptaken is de gestandaardiseerde gemeentelijke website van Seneca.
SIMsite 3, Content Management Systeem (End of Life) SIMgroep Vanuit de samenleving worden steeds meer eisen gesteld aan de informatievoorziening, dienstverlening en de organisatie van de overheid.
SinglePoint-for-all Splitvision SinglePoint, gebaseerd op Microsoft SharePoint en Office365, is een totaaloplossing voor zaakgericht werken, projectmatig werken, document- en recordmanagement, social media en collaboration, producte
SZeebra Werkgeversportaal Matchcare SZeebra Werkgeversportaal is een product die u als gemeente of sociale dienst, in kunt zetten om een netwerk van werkgevers, recruiters en werkzoekende te creëren.

Pagina's