Pakketten

Export to CSV
Search for software products

9 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
COMPAS Emergo Systems COMPAS is een standaard softwarepakket voor het uitvoeren van de Participatiewet en Wet Sociale Werkvoorziening.
Diagnose & Matching CompetenSYS Overzicht houden is het allerbelangrijkste onderdeel bij cliëntdiagnoses.
iw³ cliëntvolgsysteem Solviteers iw³ is hét cliëntvolgsysteem voor het plannen, uitvoeren, bewaken en (financieel) verantwoorden van alle activiteiten die worden verricht tijdens de begeleiding van cliënten en medewerkers.
Jobport - coaching & matching software - module werkgeversdienstverlening Jobport De juiste kandidaat koppelen aan de juiste werkgever. Je krijgt makkelijk inzicht in welke vacatures voor je doelgroep relevant zijn.
Jobport - coaching & matching software - module werkzoekendendienstverlening Jobport De afstand verkleinen tussen de arbeidsmarkt en de werkzoekende. Inwoners die online makkelijk zelf een uitkering kunnen aanvragen en actief kunnen starten met zoeken naar werk: dat kan via Jobport.
Mensontwikkeling en EVC CompetenSYS Voor SW bedrijven en gemeenten bieden we slimme instrumenten om competenties van cliënten in kaart te brengen en op basis hiervan gedegen keuzes te maken.
Participatiewet framework Mavim Om betrokken partijen te ondersteunen bij de uitvoering van de Participatiewet zet LOOV advies in samenwerking met De Processpecialisten het Participatiewet Framework in.
SZeebra Loonwaarde Matchcare Niet iedereen is in staat om invulling te geven aan een volledige baan. Om toch te kunnen participeren is het belangrijk om het werkvermogen van iemand vast te stellen.
SZeebra ProfessionalCenter Matchcare Een juiste diagnose is essentieel. Door de gestructureerde wijze waarop u met SZeebra de diagnose vormgeeft bespaart u tijd en geld.