Pakketten

Export to CSV
Search for software products

7 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
GB Beheer Groenestein Beheersoftware GB Beheer is een systeem voor integraal beheer van de openbare ruimte.
Geoboxx Gemboxx De Geoboxx ondersteunt processen voor ruimtelijke ordening en beheer van de openbare ruimte.
GeoVisia DataQuint Voor een leefbare woon- en werkomgeving is een efficiënt beheer van de openbare buitenruimte noodzakelijk. Vaak brengt dit beheer complexe vraagstukken en keuzes met zich mee.
gisib DG Groep Gisib is een gloednieuw informatiesysteem voor integraal beheer van de openbare ruimte. Gisib combineert de voordelen van GIS met een fenomenale rekenkracht.
Op Orde Op Orde Op Orde is een online systeem waarmee buitendienstmedewerkers met apps op hun mobiele devices eenvoudig hun administratieve werkzaamheden (meldingen opnemen, bonnen uitschrijven, activiteiten vastlegg
Squit 20/20 - VTH-Oplossing Visma Roxit Squit 20/20 VTH is de opvolger van de VTH-oplossing Squit XO. De Squit 20/20 lijn zal op termijn ook ruimtelijke ordening ondersteunen. De Squit 20/20 visie is gebaseerd op 4 principes: 1.
VIND-IM (i-Navigator, model-DSP) Sdu VIND-IM (ook bekend onder de namen i-Navigator en model-DSP) stelt u in staat om de complete informatiehuishouding van uw organisatie centraal in kaart te brengen en te beheren.