Pakketten

Export to CSV
Search for software products

13 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Drupal Wowww Open source CMS met actieve community Opensource-contentmanagementsysteem (CMS) en contentmanagementframework (CMF), ontwikkeld in de programmeertaal PHP en uitgebracht onder de General Public Licens
Drupal Content Management Systeem Sogeti Nederland B.V. Drupal is een Open Source Content Management Systeem waarmee aantrekkelijke, toegankelijke websites kunnen worden gebouwd. De wereldwijde community beheert > 1000 modules waarmee de kernfunctionali
Embrace Social Embrace Maak kennis met de digitale werkplek van morgen. Embrace Social is een online samenwerk-omgeving. Het is de basis voor een social intranet.
GeoWeb Esri De huidige tijd vraagt om het delen van informatie en kennis. Als we gegevens uitwisselen met vakgenoten en een groot publiek, willen we dat servicegericht en efficiënt doen.
MY-LEX Intranet® MY-LEX Als module naast MY-LEX Overheid® biedt MY-LEX Intranet® de mogelijkheid om een intranet functie toe te voegen.
Rx.Front Visma Roxit Roxit ontwikkelt producten die specifiek zijn ontwikkeld vóór, en in samenwerking mét, gemeenten.
Seneca Smartsite Toptaken website & intranet Seneca B.V. Smartsite Toptaken is de gestandaardiseerde gemeentelijke website van Seneca.
Seneca Sociaal Intranet Seneca B.V. Met een corporate intranet voorzie je medewerkers van actuele informatie. Met een Sociaal Intranet voorzien medewerkers elkáár van actuele informatie.
SIMintra SIMgroep Intranet op basis van SIMsite, Content Management Systeem.
SIMsite 3, Content Management Systeem (End of Life) SIMgroep Vanuit de samenleving worden steeds meer eisen gesteld aan de informatievoorziening, dienstverlening en de organisatie van de overheid.
SIMsocial intranet SIMgroep Ter ondersteuning van de communicatie in de zorgketen bieden wij u SIM Social Intranet.
Social Intranet AlterNET Een intranet als bron van kennis, hoe gaat u dit het beste inzetten? U kunt ervoor kiezen om een intranet puur te gebruiken als middel om informatie te tonen.
TYPO3 WIND Internet BV Met TYPO3 beschikt u als organisatie over een robuust en krachtig open source CMS waarmee u uw website en intranet kunt bouwen en onderhouden.TYPO3 is modulair opgezet en door de vele beschikbare exte