Pakketten

Export to CSV
Search for software products

36 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Clearly VISI Future Insight Group Wij bieden Clearly.VISI, een gebruiksvriendelijk VISI platform voor het structureren, bewaken en bewaren van communicatieafspraken.
CommunicatieBoxx Gemboxx De Communicatieboxx ondersteunt alle communicatieprocessen die voor de gemeente van belang zijn en legt daarbij relevante informatie vast: contactpersonen, contactgegevens, contacthistorie, afspraken,
Demo Belastingen test wijziging VNG Realisatie Demo Suite voor Waarderen Heffen Innen
Demo Mijn gemeente (PIP) VNG Realisatie Demo Een Mijn gemeente portaal met verklaring Norm logius ICT-Beveiligingsassessment DigiD
Easy bus Digikoppeling Itrajectum Als hoofdleverancier van BIJ12, de uitvoeringsorganisatie van onze 12 provincies, zijn wij al jarenlang dé Digikoppeling expert. De Easy bus Digikoppeling is snel en efficiënt implementeerbaar.
eHerkenningsmakelaar KPN Lokale Overheid Behalve burgers, maken ook bedrijven gebruik van de dienstverlening van uw gemeente.
Enable-U 2Secure Enable U Enable-U 2Secure verzorgt de beveiliging van de servicelaag in de ICT architectuur.
Exxellence Suite Exxellence De Exxellence Suite is het totaalpakket van al onze softwareoplossingen. Met de implementatie van de Suite zorgt u voor een toekomstvaste ICT-architectuur en 24/7 optimale digitale dienstverlening.
Gemeentebox website en CMS CARE Internet Services BV Op open standaarden gebaseerd multi-site CMS pakket dat geschikt is voor en modules bevat voor gemeentelijke websites en intranetten. Ideaal voor implementatie toptaken website.
Gemeentelijke Service Bus Gemboxx Configureerbare Servicebus op basis van de JNet producten OpenTunnel en OpenTunnel Archiveringserver. Zie https://www.softwarecatalogus.nl/pakket/opentunnel en https://www.softwarecatalogus.nl/pakket
GEMMA eFormulieren GemeenteOplossingen U kunt bij GemeenteOplossingen een abonnement nemen op GEMMA eFormulieren. Dit zijn standaard formulieren waar meerdere gemeenten gebruik van maken.
GO. cms enterprise GemeenteOplossingen Met onze veelzijdige content management oplossing kunt u op eenvoudige wijze informatie creëren, publiceren en beheren.
GO. cms enterprise - formulierenserver GemeenteOplossingen Gebruiksvriendelijke eFormulieren dragen bij aan een goede dienstverlening voor burgers en bedrijven.
GO. digitale dienstverlening GemeenteOplossingen De burger raakt er aan gewend dat steeds meer zaken via het Internet geregeld kunnen worden. Zo ook bij de gemeente.
iBurgerzaken PinkRoccade Local Government De iBurgerzaken apps van PinkRoccade Publiekszaken zijn ontwikkeld vanuit de vraag van burgers en bedrijven: digitale dienstverlening, 24x7, vanaf elk gewenst apparaat en elke locatie.
iSWT - Sociale Wijkzorgteams CoolProfs CoolProfs heeft snel en op tijd een gebruiksvriendelijk applicatie ontwikkeld voor de leden van de 27 sociale wijkzorgteams, die in gemeente Den Haag actief zijn. Het informatiesysteem Sociale Wijk
JOIN E-Formulieren Decos Information Solutions Webformulieren geintegreerd met de zaaktypen.nl oplossing van Decos. Direct bij het proces ook de vragen maken die je stelt aan je inwoners en bedrijven!
MiddelenBoxx Gemboxx De MiddelenBoxx biedt ondersteuning aan de processen voor middelenbeheer. Dit omvat heffen en innen van belastingen, personeelsbeheer, financiën, contracten, verzekeringen, ICT, havens en veerponten.
MijnOmgeving (klantportaal) Kodision De Kodision MijnOmgeving is een online klantportaal voor burgers en klanten om aanvragen in te dienen en statussen ten alle tijden in te kunnen zien.
Omgevingsloket online (Olo) Valueresult V&R is al sinds 2012 verantwoordelijk voor de door-ontwikkeling en het beheer van het huidige Omgevingsloket online.
Onegov ilionx ilionx helpt overheden met efficiënt digitaal (samen-)werken op basis van het Microsoft Office 365 platform.
Product vervangen door SaaS product "Gemeentebox Website en CMS". CARE Internet Services BV Dit product svp niet meer selecteren maar product "Gemeentebox Website en CMS" kiezen.
RegieBoxx Gemboxx De RegieBoxx biedt een volledige en geïntegreerde oplossing voor ondersteuning van burgers en hun sociale ontwikkeling. ondersteuning.
Roxit KCS Visma Roxit Portaal software voor KCC's binnen overheden. Geoptimaliseerde werkschermen om snel en eenduidig het juiste antwoord te kunnen bieden via de kanalen telefoon, web, mail, social media etc.
Rx.Enterprise ( voorheen InProces) Visma Roxit Rx.Enterprise ondersteunt de belangrijke processen van zaakgerichte dienstverlening, klantcontact en digitale archivering.
Rx.Front Visma Roxit Roxit ontwikkelt producten die specifiek zijn ontwikkeld vóór, en in samenwerking mét, gemeenten.
SIMform SIMgroep De e-dienstverlening naar burgers draait om het goed inrichten van het intake proces.
SIMkluis (End of Life) SIMgroep Uw burgers individueel en proactief voorzien van informatie op maat? SIM heeft een oplossing ontwikkeld met de naam SIMkluis.
Toolkit e-formulieren Lost Lemon Uw klanten willen zelf kiezen hoe zij diensten of regelingen aanvragen. Bijvoorbeeld via internet, telefonisch, of aan de balie. Burgers en bedrijven willen overheidszaken digitaal kunnen regelen.
TriplEforms® Kodision TriplEforms® is een oplossing waarmee intelligente digitale formulieren ontworpen, ontwikkeld, beheerd én geïntegreerd worden.
VIND Producten en Dienstencatalogus (PDC) Sdu Teksten van meer dan 400 gemeentelijke producten en diensten, aangevuld met ruim 2.200 Vraag-Antwoord combinaties (VAC's). Multichannel publishing - enkelvoudig beheer van content - publicatie
VRiS E-Loket Tog Nederland Het E-Loket van TOG is een digitaal loket waarmee burgers en bedrijven de volgende zaken zelf kunnen regelen zoals het raadplegen van voormeldingen, raadplegen van taxatieverslagen, raadplegen van aan
WebIS Digitale Balie BakerWare De Digitale Balie is het portaal voor burgers op internet dat belastingplichtigen in staat stelt om zelf gegevens over de ontvangen aanslagen in te zien of bijvoorbeeld de taxatieverslagen te bekijken
WebIS E-Formulieren BakerWare Met WebIS E-formulieren kunt u zelf uw eigen formulieren door BakerWare laten genereren.
WebIS Mijn Overheid BakerWare Nu de overheid inzet op het beëindigen van het verzenden van de blauwe envelop, zal de digitalisering versnellen.
Zaaksysteem.nl Zaaksysteem.nl Mintlab Zaaksysteem.nl is een all-in-one oplossing om de dienstverlening te verbeteren. Het bevat alle functionaliteiten om processen te digitaliseren van A to Z. Denk hier o.a.