Pakketten

Export to CSV
Search for software products

9 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Basisgemeentesuite BRK - bg0310 converter Osano Dit pakket zet de bij het Kadaster ingelezen bestanden voor een gemeentegebaseerde stand of voor mutaties om naar bg0310 kennisgevingberichten en desgewenst vrije berichten met gebeurtenissen en naar
CiVision Belastingen en Kadaster PinkRoccade Local Government CiVision Belastingen en Kadaster is voor gemeenten en waterschappen een integrale registratie van objectgegevens en koppelingen met authentieke bronnen ten behoeve van belastingheffings- en waardering
Demo Technische componenten VNG Realisatie Demo De verbindingen.
GeolinQ IntellinQ GeolinQ is een datamanagement platform om voor gemeenten eenvoudig en efficiënt toepassingen te configureren waarbij gegevens beheerd en gedeeld kunnen worden.
GT-WOZ GeoTax Met GT-WOZ biedt GeoTax één applicatie voor het complete WOZ-proces. Van het creëren van een WOZ-object tot het vaststellen van de waarde en het afhandelen van bezwaren.
Key2Datadistributie Centric Key2Datadistributie zorgt voor betrouwbare gegevensuitwisseling binnen de decentrale overheid.
NedBRK NedGraphics BV NedBRK kan worden aangesloten op de afgifteservice van het Kadaster (GDS2). NedBRK haalt de BRK Mutatieleveringen bij het Kadaster op en verwerkt deze in een eigen database (Oracle of PostgreSQL).
NedMagazijn Basis NedGraphics BV Met NedMagazijn biedt NedGraphics een centraal gegevensmagazijn conform de uitgangspunten van de GEMeentelijke Model Architectuur (GEMMA).
WebIS Notaris BakerWare Met Webis Notaris krijgen externe partijen (o.a. notarissen) toegang tot de aanslagen gebouwd en ongebouwd via internet.