Pakketten

Export to CSV
Search for software products

28 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Atlantis Archief- en Inventarisbeheer DEVENTit Atlantis is een volledig webbased oplossing voor collectiebeheer en het online publiceren van erfgoedcollecties.
Atlantis Bouwdossiers DEVENTit Atlantis is een volledig webbased oplossing voor collectiebeheer en het online publiceren van erfgoedcollecties.
Atos e-Suite Atos Een zaakgerichte oplossing voor verbetering van de dienstverlening en de bedrijfsvoering: - zowel extern (portaal, mijnloket voor klanten, slimme webformulieren) - als intern (zaaksysteem, inclusief
Ceelo Visma Circle Ceelo is een totaaloplossing voor duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk maken van digitale informatie, waarbij de functionaliteit is gebaseerd op het internationale OAIS-referentiemodel (Open Arch
CiVision Samenlevingszaken PinkRoccade Local Government Applicatie voor de ondersteuning van het sociaal domein.
Corsa BCT Document Management (Corsa/DMS) Record Management (Corsa/RMA) Workflow Management (Corsa/CASE) Bestuurlijke Besluitvorming (Corsa/Bestuur) Digitale factuurafhandeling (Corsa/Invoice) Elektronische fac
DataMask - Documenten anonimiseren DataMask DataMask is gebruiksvriendelijke en slimme software die het risico op datalekken door onzorgvuldig anonimiseren van documenten minimaliseert.
Decos D5 Decos Information Solutions Decos biedt een zeer compleet zaaksysteem waarmee u organisatiebreed zaakgericht werken optimaal ondersteunt.
DiVault E-depot / RMA DiVault E-depot/RMA.
Djuma Visma Circle Djuma is een single-instance-multi-tenant cloud SaaS zaaksysteem.
eDocManager Sdu Integraal zoeken in de instrumenten Basisarchiefcode, Thesaurus, Stukkenlijst en Zaaktype Catalogus en de daarbij relevante VIND- en Model DSP referenties.
Green Valley Zaaksysteem Visma Roxit Het Green Valley Zaaksysteem is een oplossing die volledige ondersteuning biedt voor organisatiebreed en organisatie overkoepelend (ketensamenwerking) zaakgericht werken.
iArchief PinkRoccade Local Government PinkRoccade heeft als expert op het gebied van automatiseringsoplossingen voor de lokale overheid met iArchief (gebaseerd op Alfresco DMS/RMA) een domeingerichte oplossing om documenten uit iBurgerzak
iDocumenten PinkRoccade Local Government Volledige DMS/RMA oplossing gebaseerd op Alfresco ECM, incl.
InvoiceIN Lucom Benelux BV InvoiceIN digitaliseert het factuurproces van ontvangst van de factuur tot aan vrijgave voor betaling. Zo heeft u grip op uw inkomende facturen en controle over het gehele proces.
JOIN Zaak en Document Decos Information Solutions Decos biedt een zeer compleet zaaksysteem waarmee u organisatiebreed zaakgericht werken optimaal ondersteunt.
MAIS-Flexis DE REE archiefsystemen MAIS-Flexis is een archief- en collectiebeheersysteem dat wordt gebruikt door vele toonaangevende archiefdiensten en collectiebeherende instellingen.
Mozard Suite Mozard Mozard is een MidOffice Suite waarmee organisaties hun dienstverlening en hun informatievoorziening flink kunnen verbeteren.
MY-LEX Legacy® MY-LEX MY-LEX Legacy® heeft tot doel om gegevens uit oude systemen te ontsluiten voor de organisatie, samen met de overige gegevensbronnen.
OIS Document Management OIS OIS Document Management bestaat uit een set componenten. Als eerste wordt een ‘digitale postkamer’ ingericht waar alle inkomende berichten – ongeacht via welk kanaal- worden ontvangen.
Onegov ilionx ilionx helpt overheden met efficiënt digitaal (samen-)werken op basis van het Microsoft Office 365 platform.
PageFreezer Pagefreezer PageFreezer archiveert websites, sociale media, blogs en Intranetten
Rx.Enterprise ( voorheen InProces) Visma Roxit Rx.Enterprise ondersteunt de belangrijke processen van zaakgerichte dienstverlening, klantcontact en digitale archivering.
SIMarchivering SIMgroep Sinds 1995 is er een archiefwet. Deze wet schrijft voor dat u als gemeente iedere openbare communicatie moet archiveren.
Verseon E-Suite Visma Circle De Verseon E-Suite is de totaaloplossing van Visma Circle voor multichannel elektronische dienstverlening. Klanten kunnen via alle kanalen communiceren met uw organisatie.
VIND-IM (i-Navigator, model-DSP) Sdu VIND-IM (ook bekend onder de namen i-Navigator en model-DSP) stelt u in staat om de complete informatiehuishouding van uw organisatie centraal in kaart te brengen en te beheren.
Zaaksysteem.nl xxllnc Zaaksysteem.nl is een all-in-one oplossing om de dienstverlening te verbeteren. Het bevat alle functionaliteiten om processen te digitaliseren van A to Z. Denk hier o.a.
ZorgNed ZorgNed Automatisering Software voor het sociaal domein. Voor meer informatie, verzoeken we u contact op te nemen met ZorgNed Automatisering.