Pakketten

Export to CSV
Search for software products

83 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Applicatie - Jeugdzorg en CORV C3Group Deze referentiecomponent gaat over de koppeling met CORV Jeugdzorg.
Applicatie - Jeugdzorg en CORV (Deurmat) C3Group De SMART CORV Deurmat verzorgt het berichtenverkeer met het justitiële domein vanuit een slimme webapplicatie. SMART-CORV is powered bij Enable-U.
Atos e-Suite Eviden Een zaakgerichte oplossing voor verbetering van de dienstverlening en de bedrijfsvoering: - zowel extern (portaal, mijnloket voor klanten, slimme webformulieren) - als intern (zaaksysteem, inclusief
Basisgemeentesuite Gemeentelijke Servicebus (Berichtenbuffer en scheduler) Osano Algemene kenmerken Basisgemeentesuite: •         Uniforme user interface; •         Beveiliging webservices door middel van certificaten; •         Uitgebreide mogelijkheden voor data autorisatie in d
Berichtenbox API Arpha B.V. De Berichtenbox API maakt het koppelen met het centrale Berichtenbox systeem heel eenvoudig.
Burger- en BedrijvenBoxx Gemboxx De Burger- en BedrijvenBoxx ondersteunt alle processen door en voor burgers en bedrijven. Dit omvat o.a. de burgerzakenmodules die de gemeente aansluit op de Basisregistratie Persoon (BRP).
Central Station Simac Obec BV Central Station is een geïntegreerd systeem van front-, mid- en backofficefuncties. Central Station wordt onder meer ingezet in de sector Zorg, Welzijn en Maatschappelijk Werk en bij gemeenten.
Centric Leefomgeving Centric Ook goed van start naar de Omgevingswet? Kies voor Centric Leefomgeving.
ChaloIS BGTlink HawarIT ChaloIS-BGTlink is een applicatie van ChaloIS die gebruikt wordt bij de opbouw en het beheren van BGT. Met ChaloIS-BGTlink 3.2 kan BGT informatie uitgewisseld worden met de BGT-keten.
CiVision Belastingen en Kadaster PinkRoccade Local Government CiVision Belastingen en Kadaster is voor gemeenten en waterschappen een integrale registratie van objectgegevens en koppelingen met authentieke bronnen ten behoeve van belastingheffings- en waardering
CiVision Gemeentelijke Servicebus PinkRoccade Local Government CiVision Gemeentelijke Servicebus is onderdeel van pakket Makelaarsuite. De actuele versienummers zijn daar opgenomen. CiVision Gemeentelijke Servicebus vervult de rol van gemeentelijke servicebus zoa
Conductor Centric De Conductor bevat naast een servicebus ook een RGBZ zakenmagazijn en functionaliteit voor MijnOverheid Berichtenbox. Hiermee is de Conductor het hart van uw midoffice en/of zaaksysteem.
Connext Go! / Centraal Aansluitpunt Yenlo Cloud Services Het Centraal Aansluitpunt van Yenlo is een volledige, full-service, multi-tenant oplossing voor (semi-) overheden en bedrijven die gebruik willen maken van bijvoorbeeld Digikoppeling (WUS, ebMS, Grote
Content service platform Tezza Contezza DMS/RMA oplossing gebaseerd op Alfresco ECM. Dit is inclusief bijbehorende modules: - AVG - Personeelsdossiers - Uitleenadministratie - Postregistratie - Zaakcreatie (ZTC) - Content Classifica
Decos D5 Decos Information Solutions Decos biedt een zeer compleet zaaksysteem waarmee u organisatiebreed zaakgericht werken optimaal ondersteunt.
Demo Belastingen test wijziging VNG Realisatie Demo Suite voor Waarderen Heffen Innen
Demo Technische componenten VNG Realisatie Demo De verbindingen.
dg DIALOG BGT Sweco Nederland B.V. dg DIALOG BGT is een complete applicatie voor het inwinnen, de opbouw en het beheer van de topografische basiskaart.
Digistekker Arpha B.V. De Digistekker van Arpha is een generieke Digikoppeling adapter met Enterprise Service Bus (ESB) mogelijkheden.
Digitale Deurmat CORV KPN Lokale Overheid De Digitale Deurmat CORV is een webapplicatie die via het Generieke Berichtenplatform aan CORV gekoppeld is. De gemeente (of een gemandateerde instelling tbv die gemeente) benadert de webapplicatie e
Djuma Visma Circle Djuma is een single-instance-multi-tenant cloud SaaS zaaksysteem.
Easy bus ESB Microservices platform Itrajectum Easy bus is een compleet Enterprise Service Bus en Microservices platform. Dit platform is binnen een eigen IT omgeving te plaatsen of als IAAS oplossing te gebruiken.
Easy bus Digikoppeling Itrajectum Als hoofdleverancier van BIJ12, de uitvoeringsorganisatie van onze 12 provincies, zijn wij al jarenlang dé Digikoppeling expert. De Easy bus Digikoppeling is snel en efficiënt implementeerbaar.
Easy bus NEXUS Itrajectum Een nog completere integratieoplossing, dankzij opgedane kennis uit voorgaande generaties. NEXUS is flexibel, schaalbaar en koppelt al uw systemen.
eGem Digikoppeling eGem Overheden en bedrijven delen steeds meer informatie met elkaar. Gelukkig maken zij daarbij gebruik van landelijke standaarden.
Enable U 2Distribute Enable U Enable U 2Distribute is een oplossing die notificatie en distributie verzorgd van mutaties op persoons-en bedrijfsgegevens zoals vastgelegd in de BRP, KvK en BAG én van afnemende systemen.
Enable-U 2Orchestrate Enable U Enable-U 2Orchestrate ontvangt berichten en bezorgt ze in het juiste formaat (eventueel na transformatie) op het juiste moment via de juiste route (bijv.
Enable-U 2Secure Enable U Enable-U 2Secure verzorgt de beveiliging van de servicelaag in de ICT architectuur.
Enable-U Digikoppeling Enable U De Enable-U digikoppeling zorgt voor een snelle en eenvoudige implementatie van de Digikoppeling standaard. De Enable-U Digikoppeling werkt als een brievenbus.
Enable-U Digimelding Enable U Enable-U Digimelding vereenvoudigt het uitvoeren van de plicht tot terugmelden van onjuistheden via een gebruiksvriendelijke web applicatie met alle benodigde integratiemogelijkheden. Enable-U Digime
Exxellence Suite (tot 2023) xxllnc De Exxellence Suite is het totaalpakket van al onze softwareoplossingen. Met de implementatie van de Suite zorgt u voor een toekomstvaste ICT-architectuur en 24/7 optimale digitale dienstverlening.
Exxellence MidOffice (tot 2015) xxllnc De Exxellence MidOffice is onderdeel van de Exxellence Suite, vanaf versie 5.2 is de Exxellence MidOffice niet meer als los pakket in de softwarecatalogus opgenomen. De Exxellence MidOffice biedt a
Exxellence Zaaksysteem (tot 2015) xxllnc Het Exxellence Zaaksysteem is onderdeel van de Exxellence Suite, vanaf versie 5.2 is het Exxellence Zaaksysteem niet meer als los pakket in de softwarecatalogus opgenomen. Met het Exxellence ZaakSyst
Gegevensportaal i-WMO & i-JW (alle berichttypes) Betty Blocks Inlogportaal voor zorgaanbieders. Zij kunnen hierop onder andere declaraties uploaden, statussen inzien & opdrachten vanuit de gemeente ontvangen.
Gemeentelijke Service Bus Gemboxx Configureerbare Servicebus op basis van de JNet producten OpenTunnel en OpenTunnel Archiveringserver.
Generieke Berichten Platform KPN Lokale Overheid Digikoppeling regelt gestandaardiseerd berichtenverkeer tussen overheidsinstanties.
Gidso Regie Topicus Gidso Regie biedt ondersteuning voor dossiervorming voor cliënten in het sociale domein.
GISVG Centric Geïntegreerd product voor WOZ, Heffen, Innen, Milieu, Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH)
Green Valley Zaaksysteem Visma Roxit Het Green Valley Zaaksysteem is een oplossing die volledige ondersteuning biedt voor organisatiebreed en organisatie overkoepelend (ketensamenwerking) zaakgericht werken.
GT-WOZ GeoTax Met GT-WOZ biedt GeoTax één applicatie voor het complete WOZ-proces. Van het creëren van een WOZ-object tot het vaststellen van de waarde en het afhandelen van bezwaren.
Huisbezoek app Montr Met deze app ondersteunen we deze huisbezoeken. Doel van de applicatie is om het proces van verslaglegging te optimaliseren, versnellen en kwalitatief te verbeteren.
iSamenleving PinkRoccade Local Government De productlijn voor regievoering in en op het sociaal domein.
JNet MijnOverheid BerichtenBox Portaal Enable U Webapplicatie die het mogelijk maakt om: 1. Handmatig berichten aan te maken voor de MijnOverheid BerichtenBox en deze dan te versturen via Digikoppeling 2.
JOIN Zaak en Document Decos Information Solutions Decos biedt een zeer compleet zaaksysteem waarmee u organisatiebreed zaakgericht werken optimaal ondersteunt.
Key2Datadistributie Centric Key2Datadistributie zorgt voor betrouwbare gegevensuitwisseling binnen de decentrale overheid.
LEEF Stadsbeheer b.v. LEEF is de applicatie van Stadsbeheer B.V. voor vergunningen, toezicht & handhaving.
Liber Behandelaar- en Baliemedewerkerportaal BCT De overheid heeft gesteld dat bedrijven en burgers vanaf 2017 zaken volledig digitaal moeten kunnen afhandelen met gemeenten.
LL-Connect xxllnc LL-connect is een Enterprise Service Bus (ESB) en integratieframework gebasseerd op het open platform Mule.
Makelaarsuite PinkRoccade Local Government Makelaarsuite is het integrale platform voor gegevenslogistiek en informatievoorziening binnen gemeenten, met samenwerkingsverbanden en ketenpartners en de landelijke overheden. Makelaarsuite besta
Managed Integrations (MI) Enable U Managed Integrations zijn volledig beheerde, vooraf geconfigureerde koppelingen tussen verschillende informatiesystemen, inclusief een hoge mate van bescherming voor de geconfigureerde integraties en

Pagina's