Pakketten

Export to CSV
Search for software products

70 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
3Di Nelen & Schuurmans 3Di is state-of-the-art hydrodynamic simulation software for pluvial, fluvial and coastal floods. 3Di is applied in both urban and rural areas around the world.
B3P BRMO (Basisregistratie MidOffice) B3Partners Na de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) komen nu ook de Basisregistratie Kadaster (BRK) en het Nieuwe Handelsregister (NHR)beschikbaar.
Basisgemeentesuite BRK - bg0310 converter Osano Dit pakket zet de bij het Kadaster ingelezen bestanden voor een gemeentegebaseerde stand of voor mutaties om naar bg0310 kennisgevingberichten en desgewenst vrije berichten met gebeurtenissen en naar
Basisgemeentesuite Optellen Osano Het pakket Basisgemeentesuite Optellen heeft een user interface om zogenaamde leverregels vast te leggen. Als een gegeven (bijv.
BRK Datamanager GISkit Met de BRK Datamanager kunt u de BRK Leveringen, totaalstanden en mutaties, converteren naar een database naar keuze (Oracle, SQL Server, MS Access met Shape).
BRK2DB IDgis Met BRK2DB heeft u een degelijke tool voor het inlezen en verwerken van BRK.
C-SAM beheer BGT The People Group C-SAM beheer BGT is de module voor de opbouw en het beheer van de topografische basisregistratie volgens het BGT en/of IMGeo 2.1 informatiemodel.
CBM 2020 Online HTA Software Compleet inzicht in al uw contracten Als manager wilt u de processen rond uw contractbeheer zo goed mogelijk laten verlopen. Daarbij is het belangrijk om altijd een goed overzicht te hebben, zodat u
Centric Leefomgeving Centric Ook goed van start naar de Omgevingswet? Kies voor Centric Leefomgeving.
Centric Objectregistratie / (Key2)Percelen Centric Centric Objectregistratie / (Key2)Percelen is de oplossing om de gegevens en geografie uit de basisregistratie Kadaster binnen uw organisatie te gebruiken.
CiVision Belastingen en Kadaster PinkRoccade Local Government CiVision Belastingen en Kadaster is voor gemeenten en waterschappen een integrale registratie van objectgegevens en koppelingen met authentieke bronnen ten behoeve van belastingheffings- en waardering
CiVision Kadaster PinkRoccade Local Government CiVision Belastingen en Kadaster is voor gemeenten en waterschappen een integrale registratie van objectgegevens en koppelingen met authentieke bronnen ten behoeve van belastingheffingssystemen.
CiVision Waarderen PinkRoccade Local Government
CiVision WKPB PinkRoccade Local Government
Clearly Future Insight Group Clearly is hét online samenwerkingsplatform voor projecten in de leefomgeving.
Connext Go! / Centraal Aansluitpunt Yenlo Cloud Services Het Centraal Aansluitpunt van Yenlo is een volledige, full-service, multi-tenant oplossing voor (semi-) overheden en bedrijven die gebruik willen maken van bijvoorbeeld Digikoppeling (WUS, ebMS, Grote
Demo Integraal Geopakket VNG Realisatie Demo Alle Geo-basisregistraties en ontsluitingen
Demo Mijn gemeente (PIP) VNG Realisatie Demo Een Mijn gemeente portaal met verklaring Norm logius ICT-Beveiligingsassessment DigiD
Demo Technische componenten VNG Realisatie Demo De verbindingen.
Digistekker Arpha B.V. De Digistekker van Arpha is een generieke Digikoppeling adapter met Enterprise Service Bus (ESB) mogelijkheden.
Enable-U 2Orchestrate Enable U Enable-U 2Orchestrate ontvangt berichten en bezorgt ze in het juiste formaat (eventueel na transformatie) op het juiste moment via de juiste route (bijv.
Enable-U Digikoppeling Enable U De Enable-U digikoppeling zorgt voor een snelle en eenvoudige implementatie van de Digikoppeling standaard. De Enable-U Digikoppeling werkt als een brievenbus.
Flamingo GeoCMS B3Partners Flamingo GeoCMS maakt GEO informatie integraal en snel via een standaard webbrowser toegankelijk.
GEM 2020 Online HTA Software Uw objecten en contracten scherp in beeld Als gemeente wilt u de dagelijkse processen rondom uw grond en panden zo transparant mogelijk krijgen.
Generieke Berichten Platform KPN Lokale Overheid Digikoppeling regelt gestandaardiseerd berichtenverkeer tussen overheidsinstanties.
GeoBasis BRK Esri GeoBasis BRK is een oplossing waarmee de BRK-informatie, die het Kadaster aanbiedt, te converteren, te verwerken en beschikbaar te stellen is met behulp van het ArcGIS-platform.
GeoBasis Suite Esri Het gegevensmodel van GeoBasis is gebaseerd op het RSGB (personen, bedrijven, WOZ, BAG, Kadaster, groot- en kleinschalige topografie).
Geoboxx Gemboxx De Geoboxx ondersteunt processen voor ruimtelijke ordening en beheer van de openbare ruimte.
GeoBRK Esri In GeoBRK kunt u op een intuïtieve manier de BRK-gegevens van het Kadaster gebruiken in al uw dagelijkse processen, zonder de belasting van data-conversie, technisch beheer en performance garantie.
GEOCAD Cadac Group GEOCAD is een op MicroStation/Bentley Map gebaseerde applicatie voor beheer en bijhouding van geodata, die speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt.
GeolinQ IntellinQ GeolinQ is een datamanagement platform om voor gemeenten eenvoudig en efficiënt toepassingen te configureren waarbij gegevens beheerd en gedeeld kunnen worden.
GISkit GDS kadaster GISkit Met de GISkit Generieke Download Service (GDS) kadaster, kunnen op een overzichtelijke manier bestanden van de Download Service van het kadaster worden opgehaald.
GISkit WKPB GISkit GISkit WKPB bestaat uit twee applicaties: GISkit WKPB voor het invoeren, afvoeren en het raadplegen van de WKPB gegevens en GISkit WKPB-LV voor de communicatie met de landelijke voorziening.
Gouw Belastingen Gouw Informatie Technologie Integraal belastingsysteem voor gemeenten, waterschappen, samenwerkingsverbanden en bronhouders van de WOZ. Modules voor BRK, Heffen, Invordering, WOZ, Bezwaar en Beroep (en optioneel te integreren m
Gouw7 Wkpb Gouw Informatie Technologie Webapplicatie voor registratie van publiekrechtelijke beperkingen inclusief koppeling naar LV WKPB van het Kadaster. Voldoet aan de Conformiteitstoets van de LV WKPB
Gouw7 WOZ Gouw Informatie Technologie Webapplicatie voor bronhouders van de WOZ en 100% WOZ-sectormodel conform. Inclusief koppelingen met landelijke voorzieningen BRP, HR, BAG, BRK, (LV) WOZ, Digilevering, Digimelding Werkt standalone of
GouwBasis Gouw Informatie Technologie Integrale applicatie voor de verwerking, opslag en bevraging van authentieke en niet-authentieke gegevens, zowel administratief als geografisch. Incl.
GouwKadaster7 Gouw Informatie Technologie Applicatie voor verwerken en raadplegen van kadastrale mutaties op basis van MO bestanden van het Kadaster. Werkt standalone of als module binnen GouwBasis en GouwBelastingen.
GT-WOZ GeoTax Met GT-WOZ biedt GeoTax één applicatie voor het complete WOZ-proces. Van het creëren van een WOZ-object tot het vaststellen van de waarde en het afhandelen van bezwaren.
GWW-CAD NTI CAD & Company GWW-CAD is een alles-in-1-tool met een diversiteit aan functionaliteiten. Zo zet je eenvoudig KLIC-meldingen (KLIC-WIN) om conform NLCS.
IGOS Cadac Group IGOS is een Nederlandstalig CAD pakket voor beheer en bijhouding van geodata, dat speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt.
KaartViewer GeoNovation B.V. KaartViewer publiceert data vanuit diverse interne bronnen en externe bronnen (databases en services). KaartViewer heeft standaard diverse plugins beschikbaar: Cyclomedia, Orbit, Obliek, ontsluiten
Key2Beperkingen Centric Key2Beperkingen is de oplossing waarmee u invulling geeft aan de wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen onroerende zaken (WKPB).
Makelaarsuite PinkRoccade Local Government Makelaarsuite is het integrale platform voor gegevenslogistiek en informatievoorziening binnen gemeenten, met samenwerkingsverbanden en ketenpartners en de landelijke overheden. Makelaarsuite besta
Managed Integrations (MI) Enable U Managed Integrations zijn volledig beheerde, vooraf geconfigureerde koppelingen tussen verschillende informatiesystemen, inclusief een hoge mate van bescherming voor de geconfigureerde integraties en
MiddelenBoxx Gemboxx De MiddelenBoxx biedt ondersteuning aan de processen voor middelenbeheer. Dit omvat heffen en innen van belastingen, personeelsbeheer, financiën, contracten, verzekeringen, ICT, havens en veerponten.
NedBGT Cadac Group NedBGT is de Cadac totaaloplossing voor het BGT vraagstuk.
NedBRK Cadac Group NedBRK kan worden aangesloten op de afgifteservice van het Kadaster (GDS2). NedBRK haalt de BRK Mutatieleveringen bij het Kadaster op en verwerkt deze in een eigen database (Oracle of PostgreSQL).
NedBrowser Cadac Group NedBrowser is een webapplicatie voor het ontsluiten van geo-data via intranet.
NedCore Cadac Group De Centrale Objectenregistratie van NedGraphics, NedCore, is een logische uitbreiding op NedBGT. Met NedCore kunnen alle ruimtelijke objecten van een overheidsorganisatie in samenhang worden beheerd.

Pagina's