Pakketten

Export to CSV
Search for software products

7 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
TERCERA – BEHEER xxllnc Met deze webbased beheermodule kunt u plannen controleren, waarmerken en aanbieden aan ruimtelijkeplannen.nl. Hosting van uw plannen is hierbij inbegrepen.
TERCERA – PLANNENBANK xxllnc Heeft u al kennis gemaakt met de Plannenbank? De Plannenbank is de meest complete verzameling van gepubliceerde ruimtelijke plannen in Nederland.
TERCERA – PLANVERGELIJKER xxllnc De Planvergelijker maakt het voor u makkelijker om twee versies van een ruimtelijk plan met elkaar te vergelijken.
TERCERA – SCAN xxllnc Op grond van de contour aan van het gebied van uw interesse onderzoekt Tercera Scan de themakaarten van uw keuze en rapporteert haar bevindingen.
TERCERA – TEKST xxllnc Tercera-Tekst is webbased software voor het opstellen, beheren en delen van digitale planteksten voor ruimtelijke plannen (conform de RO Standaarden).
TERCERA – VIEWER xxllnc Met deze webbased viewer kunt u plannen bekijken en controleren, delen met anderen, opmerkingen op de kaart plaatsen, eigen ondergronden toevoegen en raadpleegbaar maken via uw eigen website.
Tercera-GO (Omgevingswet en Wro) xxllnc Tercera-GO! ondersteunt de gemeente met de volgende werkzaamheden: MAKEN: Met Tercera-GO! is het mogelijk op basis van bijvoorbeeld een Omgevingsplan wijzigingen aan te brengen.