Pakketten

Export to CSV
Search for software products

11 resultaten gevonden.

Naam Leverancier Beschrijving
Dienst - Stembureaumanager Partners4IT De Stembureaumanager helpt u om op eenvoudige wijze de verkiezing naar uw wensen voor te bereiden.
Dienst - StembureauSucces KCM Group Het efficiënt en effectief opleiden van uw stembureauleden, door middel van onlinetraining (e-learning). Zo worden uw stembureauleden optimaal voorbereid op de verkiezingen.
Enquête stembureauleden TSA Verkiezingen Wilt u weten hoe uw stembureauleden de verkiezingsdag hebben ervaren? Verzamel eenvoudig informatie voor uw interne evaluatie via de enquête module.
MijnStembureau Procura MijnStembureau is een mobiele app bedoeld als hulpmiddel wat u als stembureaulid gebruikt op verkiezingsdagen.
MijnVerkiezing Procura Laat stembureauleden hun beschikbaarheid en roosterwensen doorgeven in de portal stembureauleden. Je nodigt ze binnen een handomdraai uit om zelf hun voorkeuren door te geven.
Procura Verkiezingen Procura Voor verkiezingen ontzorgt Procura gemeenten met de toekomstbestendige applicatie ‘Procura Verkiezingen’ en alle andere fysieke benodigdheden.
Self-Service - Stembureauleden TSA Verkiezingen Voor gemeenten gaat er in de aanloop naar de verkiezingsdag veel tijd zitten in het uitnodigen en indelen van stembureauleden.
Self-Service - Stembureaulocaties TSA Verkiezingen Via de Self-Service - Stembureaulocaties kunt u uw locaties uitnodigen om: - De beschikbaarheid op te geven; - De NAW-gegevens te laten controleren en waar nodig aan te passen; - De bankgegevens te
Stembureautraining.nl TSA Verkiezingen Stembureautraining.nl maakt het mogelijk om uw stembureauleden op efficiënte en effectieve wijze te instrueren alvorens zij zitting nemen op het stembureau. Voordelen Stembureautraining.nl • Ruime
Stemhulp TSA Verkiezingen De Stemhulp ondersteunt de voorzitters op het stembureau en geeft het team verkiezingen grip op het verloop van de verkiezingsdag. Van begin tot einde. Zijn alle materialen aanwezig?
Stempas Scanner App TSA Verkiezingen De Stempas Scanner App is een uitbreiding op de Stemhulp en maakt het mogelijk voor stembureauleden om een stempas te scannen, waarna automatisch wordt gecontroleerd of de stempas voorkomt in het regi