Digitaal ondertekenen

Zynyo

Geavanceerd digitaal ondertekenen en gekwalificeerd digitaal ondertekenen. Beschikbaar als stand-alone functionaliteit via een webapplicatie of DTM (document transaction manager). Integraties met belangrijkste software-systemen voor de sector. In combinatie met andere vertrouwensdiensten (identiteit, aangetekende email).

J.S. (Joost) Hament
joost.hament@zynyo.com
06-57210572
Website leverancier
Website pakket

Ondertekende addenda (0)
Overzicht ondertekende addenda

Meld aan leverancier

Pakketversie Status Start distributie
Webapplicatie In gebruik 14-12-2023

Toelichting versie

De Zynyo-webapplicatie maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk elk document digitaal te ondertekenen, volledig volgens de Europese wetgeving, zonder afhankelijk te zijn van langdurige papieren processen. De webapplicatie digitaliseert allerlei goedkeuringsprocessen en biedt de ideale oplossing voor kleine tot middelgrote organisaties of afdelingen binnen grote bedrijven. Voor grotere organisaties bevelen wij de DTM aan. Veiligheid Bespaar tijd en verhoog een veilige afhandeling door gemakkelijk de status te bekijken van beveiligde documenten. De applicatie biedt de mogelijkheid om meerdere ondertekenaars zowel intern als extern te laten ondertekenen. Plaats eenvoudig met je muis of vinger (bij touch screen) je handtekening krabbel op het document. Bovendien kan het ondertekenproces worden uitgebreid met een extra controle om meer rechtszekerheid te krijgen; door middel van twee-factor authenticatie of identificatie (zie daarvoor ook onze eID diensten). Het ondertekenproces Nadat alle ondertekenaars het document hebben geaccordeerd wordt er door Zynyo een ‘Akte van Ondertekening’ aan het document toegevoegd met daarin de audit trail van de ondertekenacties. Vervolgens wordt het document digitaal verzegeld met het PKI-certificaat van Zynyo. Na afronding van het ondertekenproces ontvangen alle ondertekenaars het digitaal getekende document per e-mail De webapplicatie ondersteunt alle 3 de niveau’s van digitaal ondertekenen: (1) eenvoudig, (2) geavanceerd en (3) gekwalificeerd. U kunt per document kiezen welk niveau u wenst te hanteren. Of u limiteert te opties en bepaalt voor uw organisatie welk niveau en middel uw ondertekende documenten vereisen.

Status

In gebruik

Start ontwikkeling

14-12-2023

Start test

14-12-2023

Start distributie

14-12-2023
Sharepoint In gebruik 14-12-2023

Toelichting versie

De Zynyo app voor SharePoint Online maakt het mogelijk om documenten direct ter ondertekening te versturen vanuit de SharePoint omgeving van uw organisatie. SharePoint Online is uitgegroeid tot een van de krachtigste platforms voor documentmanagement, procesmanagement en online samenwerken. SharePoint Online is geïntegreerd in de Enterprise-edities van Office 365. Door de integratie met Office-applicaties en de koppelbaarheid met andere systemen zoals ERP- en CRM-systemen kunnen alle mogelijke documenten centraal ontsloten worden en zijn hierdoor snel te vinden. De Zynyo app voor SharePoint Online maakt het mogelijk om documenten direct ter ondertekening te versturen vanuit de SharePoint omgeving van uw organisatie. Ondertekenaars, zowel intern als extern, worden per e-mail uitgenodigd om digitaal het document te ondertekenen. In deze e-mail zit een link naar de Zynyo Signingservice omgeving waar het verstuurde document kan worden bekeken en worden ondertekend middels een muishandtekening of op basis van een mobiel telefoonnummer met SMS-TAN. Ook is het mogelijk om de ondertekenaar te verzoeken zich te identificeren met de gegevens zoals die bij de bank bekend zijn o.b.v. iDIN. Voor het ondertekenen van documenten is geen Office 365 of SharePoint account benodigd. Het ondertekende document wordt, met de rechtsgeldigheid en veiligheid die u van Zynyo gewend bent, verzegeld met een elektronisch certificaat, voorzien van een timestamp en een akte van ondertekening.

Status

In gebruik

Start ontwikkeling

14-12-2023

Start test

14-12-2023

Start distributie

14-12-2023
DTM Applicatie In gebruik 14-12-2023

Toelichting versie

Zynyo DTM is een Document Transaction Management applicatie, ingericht voor repeterende werkprocessen. Een ideale oplossing voor organisaties die tegen lage kosten en hoog rendement direct hun interne en uitgaande post en contractmanagement processen willen digitaliseren. Ervaar zelf het gemak door middel van een gratis proefperiode van een maand. In the cloud of on-premise Zynyo DTM kan zowel in de cloud als op locatie (on-premise) afgenomen worden. De basis versie bevat alle functionaliteit om direct te kunnen starten. Je kunt meteen beginnen met het aanmaken van werkprocessen met een vaste volgorde van ondertekenaars, met verschillende identificatiemiddelen (o.a. muis, SMS-TAN of iDIN) en opnemen van een kopie ontvanger. Zynyo DTM biedt ook de mogelijkheid om middels Single-Sign-On (SSO) met een bestaande centrale gebruikersregistratie te koppelen. Los van de vaste werkprocessen kan er ook een los ondertekenproces gestart worden met nieuwe contactpersonen, die je vervolgens naar keuze in de algemene contactpersonenlijst kunt opslaan.

Status

In gebruik

Start ontwikkeling

14-12-2023

Start test

14-12-2023

Start distributie

14-12-2023
API In gebruik 14-12-2023

Toelichting versie

Met onze REST API of SOAP API kunt u eenvoudig een koppeling maken met uw eigen software. De koppeling is rijk aan functionaliteiten waarmee uw medewerkers en klanten efficiënter kunnen werken en binnen enkele minuten documenten betrouwbaar en volgens Europese wetgeving kunnen ondertekenen. Voordelen Binnen enkele seconden klaar om te testen API is gratis beschikbaar om te testen; zo lang als nodig is 100% rechtsgeldig vanuit een veilige omgeving

Status

In gebruik

Start ontwikkeling

14-12-2023

Start test

14-12-2023

Start distributie

14-12-2023
Gekwalificeerde digitale handtekening In gebruik 1-1-2018

Toelichting versie

De gekwalificeerde digitale of elektronische handtekening is gelijkgesteld aan de handgeschreven of natte handtekening. Deze heeft dan ook dezelfde juridische waarde. De gekwalificeerde elektronische handtekening wordt gezet met een gekwalificeerd persoonsgebonden PKI certificaat. Deze handtekening is vereist voor documenten met grote rechtsgevolgen, zoals bijvoorbeeld notariële akten, hypotheekakten, verzekeringspolissen en in sommige gevallen voor arbeidsovereenkomsten.

Status

In gebruik

Start ontwikkeling

1-1-2018

Start test

1-1-2018

Start distributie

1-1-2018
Geavanceerde digitale handtekening In gebruik 1-1-2018

Toelichting versie

De geavanceerde elektronische handtekening, onder specifieke voorwaarden, verleent volledige rechtsgeldigheid aan de te ondertekenen documenten. Een belangrijk voordeel van de geavanceerde elektronische handtekening in vergelijking met de gekwalificeerde elektronische handtekening is dat deze op een gebruiksvriendelijke wijze kan worden toegepast op de meeste te ondertekenen documenten, zonder afbreuk te doen aan hun juridische geldigheid. De afzender van het document kan niet alleen zelf digitaal ondertekenen, maar kan tevens zijn cliënten op een relatief eenvoudige manier digitaal laten ondertekenen binnen hetzelfde systeem, wat het volledige ondertekenproces moeiteloos digitaal maakt.

Status

In gebruik

Start ontwikkeling

1-1-2018

Start test

1-1-2018

Start distributie

1-1-2018
Pakket geschikt voor (GEMMA 2)Ingevuld door (4)

Aantal gemeenten met een versie van het pakket "in productie". NIET die een versie "gepland" hebben. Is vertrouwelijk.

Digitale-handtekeningcomponent4 gemeenten

Details pakketversie: Digitaal ondertekenen Webapplicatie - Status: In gebruik

Eindproduct standaarden

0 van 4 compliant met testrapport
Verplichte standaarden
NaamOpgelegd door referentiecomponentOndersteuningCompliancyTestrapport
EN 301 549 versie 2.1.2 (WCAG 2.1)
Digitale-handtekeningcomponent

Door leverancier toegevoegde standaarden

Er zijn geen toegevoegde standaarden

Applicatiefuncties

Referentiecomponent Applicatiefunctie Ondersteuning
Digitale-handtekeningcomponent
Digitaal ondertekenen documenten

Pakketversie Ondersteunde technologieën

Dienst - Software as a Service (SAAS)